۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
10:37
کد خبر : 9142609
۲۲:۳۰

۱۳۹۸/۰۳/۰۶
به همت شورای فرهنگی مسجد جامع حضرت رقیه (س) کیانشهر برگزار شد؛

تحقق «بیانیه گام دوم انقلاب» مقام معظم رهبری؛ با اجرای طرح شبی در مسجد

خبرگزاری بسیج: همزمان با ماه مبارک رمضان طرح شبی در مسجد به همت شورای فرهنگی مسجد جامع حضرت رقیه (س) کیانشهر در حال برگزاری است.

به گزارش شورای فرهنگی مسجد جامع حضرت رقیه (س) کیانشهر، حجت الاسلام و المسلمین یونس ستاری امام جماعت مسجد جامع حضرت رقیه (س) هدف از اجرای این طرح را آشنایی و جذب نوجوانان مدارس راهنمایی و دبیرستان همجوار مسجد با فضای معنوی و دینی مسجد اعلام کرد و گفت: با توجه به اهداف انقلاب و رهنمودهای مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، طرح شبی در مسجد با اطلاع و توجیه اولیای جوانان و حضور دانش آموزان در مسجد از ساعت 10 شب تا سحر همراه پذیرایی سحری و برپایی نماز جماعت صبح است.

وی  افزود: در این برنامه کلاس آموزشی و توجیهی با حضور مربیان و نیز بازیهای سرگرمی برگزار می شود تا خاطره ای خوب دریادهای جوانان و نوجوانان باقی بماند و زمینه جذب آنان به مسجد فراهم شود.

ستاری با اشاره به اینکه هر شب حدود ۵۰ دانش آموز در این مراسم حضور داشتند اظهار داشت: از مربیان آنان که بی ادعا کار فرهنگی اسلامی با کمترین امکانات را انجام می دهند قدردانی میکنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید