۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:43
کد خبر : 9142881
۱۳:۰۸

۱۳۹۸/۰۳/۰۷
در پی توهین مداح هتاک به مقدستان اهل سنت صورت گرفت:

بیانیه محکومیت سازمان بسیج مداحان گلستان

سازمان بسیج مداحان استان گلستان در پی اهانت یکی از مداحان به مقدستان اهل سنت بیانیه صادر کرد.

به گزارش سرویس بسیج مداحان خبرگزاری بسیج گلستان ، در پی اهانت و توهین یکی از مداحان به مقدسات اهل سنت در تهران و به راه افتادن موجی از اعتراضات در خصوص این اقدام ، سازمان بسیج مداحان استان گلستان ضمن محکوم کردن این اقدام بیانیه ای صادر کرد که متن آن بدین شرح است:

بسم الله الرحم الرحیم

 (واعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا  ) سورۀ مبارکۀ آل عمران آیۀ شریفۀ 103

 

خط قرمز از نظر نظام اسلامی و از نظر ما ، عبارت است از اهانت به مقدسات یکدیگر ؛ آن کسانی که نادانسته از روی غفلت ، گاهی از روی تعصبهای کور و بیجا ، چه سنی و چه شیعه ، به مقدسات یکدیگر توهین می کنند ، بهترین وسیله برای دشمن همین ها هستند ، بهترین ابزار در دست دشمن همین ها هستند ؛ این خط قرمز است .                                 

            مقام معظم رهبری ، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ( مد ظله العالی )/ بیانات در دیدار مردم سقز ، 29 اردیبهشت سال 88

یکی از دستورات صریح قرآن کریم خطاب به همۀ مسلمانان و امت اسلامی ، تاکید بر اتحاد و وحدت و همدلی حول محور توحید است . نقطۀ مقابل این امر الهی ، اقدام و توصیه شیطان صفتان و دشمنان دین و قرآن بر ایجاد اختلاف و تفرقه میان امت اسلامی است.  اینکه یک عده ای از مسلمانان ، عدۀ دیگری را تکفیر کنند و یا لعن نمایند این چیزی است که استعمار می خواهد برای اینکه ما با هم نباشیم .

سالهاست که دشمنان دیرینۀ اسلام و قرآن بویژه غرب و کشورهای غربی و در راس آنها آمریکای جنایتکار و روباه مکار ، انگلیس خبیث با سیاست و شعار " تفرقه بیانداز و حکومت کن " و با استفاده از تمامی ابزارهای رسانه ای  و روشهای گوناگون  بدنبال ایجاد اختلاف و تفرقه میان مسلمانان و تسلط بر آنان و سرزمینهایشان و منابع بی پایان خدادادی در دسترس آنان است .

آنها همواره از قدرت گرفتن امت اسلامی ترس و واهمه داشته و دارند و بهمین سبب یکی از شگردها و ترفندها و خدعه های آنان در این زمینه ، ایجاد اختلاف و دودستگی میان قومیتها و مذاهب مختلف اسلامی از طریق توهین به مقدسات یکدیگر بوده است .

بوجود آوردن جریان وهابیت و ایجاد شیعۀ انگلیسی و راه اندازی شبکه های ماهواره ای متعدد و سایتهای اینترنتی گسترده که به صورت شبانه روزی در زمینه اهانت به مقدسات مذاهب اسلامی اعم از شیعه و سنی در حال فعالیت می باشند گوشه ای از اقدامات سخیف و رذیلانۀ جریان استعماری است .  متاسفانه ، عده ای از افراد در داخل کشور عامدانه و یا از روی غفلت با این جریان همسو شده و علیرغم فتوای صریح ولی امر مسلمین جهان و رهبر معظم انقلاب ، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ( مدظله العالی ) و بسیاری از مراجع عالیقدر شیعه مبنی بر حرام بودن اهانت به مقدسات اهل سنت  ، در ماه مبارک رمضان و ایام ولادت کریم اهل بیت ، امام حسن مجتبی (ع ) شاهد اهانت و توهین فردی به نام احد قدمی به مقدسات اهل سنت بوده ایم که متاسفانه این امر سخیف و نابخردانه به صورت زنده از شبکه پنج سیما پخش گردید .

سازمان بسیج مداحان و هیآت مذهبی استان گلستان علاوه بر محکومیت این اقدام تفرقه انگیز و غیر اسلامی ، اقدام صورت گرفته از سوی فرد مذکور را علاوه بر حرمت شرعی مصداق بارز تشویش اذهان عمومی دانسته و از دستگاه قضایی درخواست می نماید در اسرع وقت نسبت به برخورد قاطع و قانونی با وی و عوامل پخش این اقدام سخیف در شبکه پنج سیما اقدام نماید . همچنین این سازمان ، فرد توهین کننده را به هیچ عنوان مداح و ستایشگر اهل بیت ندانسته و نمی داند  و نیز خواستار پیشگیری ریاست محترم سازمان صدا و سیمای کشور از بروز اقدامات اینچنینی در آینده و برخورد جدی با همۀ عوامل این اتفاق می باشد .              

                                                                                                                      7 خرداد ماه سال 1398 هجری شمسی

مصادف با 22 رمضان المبارک سال 1440 هجری قمری و 28 می سال 2019 میلادی

 

سازمان بسیج مداحان و مدیران هیئات مذهبی سپاه نینوا گلستان


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید