«محمد علی طالبی» ایفای مسئولیت در قامت نماینده عالی دولت را انتظار مهم از فرماندار جدید عنوان کرد و گفت: در شرایطی که با جنگ اقتصادی تحمیلی دشمنان مواجه هستیم؛ فرماندار باید جدیت در خدمت بیمنت و محدودیت به مردم را سرلوحه کارهای خود قرار دهد و فضایی را برای خدمت به مردم و احساس رضایت آنان فراهم آورد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، «محمدعلی طالبی»، سه شنبه شب در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران پیشین و جدید اردکان با تقدیر از تلاشهای سهساله هادی مقیمی در سمت فرمانداری افزود: در ارزیابیهای صورتگرفته، در دوران تصدی وی فرمانداری اردکان جزو فرمانداریهای برتر با عملکردی خوب بوده است.
وی همچنین دوران سرپرستی علیرضا جدیدی اردکانی را درخشان ارزیابی کرد و گفت: روحیه پرکاری و جوانی از وی یک مدیر موفق خواهد ساخت و در صورت تداوم همکاری در شهرستان اردکان، تیم خوبی از مدیران در اردکان تشکیل خواهد شد.
استاندار یزد روند انتخاب فرماندار اردکان را با توجه به اهمیت و نقش تعیینکننده این شهرستان در مناسبات سیاسی، صنعتی و معدنی و… مهم و زمانبر توصیف کرد و افزود: با توجه به الزاماتی، چون بومیبودن، تجربه و تخصص و همچنین استفاده از نیروی کادری وزارت کشور به «بهروز شهابیزاد» رسیدیم.
طالبی ایفای مسئولیت در قامت نماینده عالی دولت را انتظار مهم از فرماندار جدید عنوان کرد و گفت: در شرایطی که با جنگ اقتصادی تحمیلی دشمنان مواجه هستیم؛ فرماندار باید جدیت در خدمت بیمنت و محدودیت به مردم را سرلوحه کارهای خود قرار دهد و فضایی را برای خدمت به مردم و احساس رضایت آنان فراهم آورد.
استاندار یزد با تأکید بر تعامل گسترده با همه مسئولان اعم از ائمهجمعه و نخبگان شهرستان از سوی مدیریت ارشد شهرستان اظهار امیدواری کرد دوران خوب خدمت به مردم در سالهای پیشرو رقم بخورد.
وی بیان داشت: باید با پرهیز از حاشیهها و پیشداوریها، تمام تلاش و وقت مسئولان بر کاهش مسائل فرعی و خدمت صادقانه به مردم براساس اولویتهای حیاتی و الزامات اساسی شهرستان معطوف داشته شود.
انتهای پیام/