۳۰ / اسفند / ۱۴۰۳ - 20 March 2025
22:34
کد خبر : 9143192
۱۲:۰۸

۱۳۹۸/۰۳/۰۸
بیانیه بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان:

"نابودی" سرنوشت قطعی رژیم صهیونیستی است

بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی با صدور بیانیه تأکید کرد: شمارش معکوس پایان عمر ننگین رژیم صهیونیستی آغاز شده و "نابودی" سرنوشت قطعی این رژیم پوشالی است.

به گزارش خبرگزاری سرویس بسیج خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ بیانیه سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان به مناسبت روز جهانی قدس به شرح ذیل منتشر شد:

روز قدس در تاریخ درخشان امت اسلام، نماد مقابله مستضعفین با مستکبرین، وحدت و یکپارچگی و روز حیات اسلام است.

رزو قدس، روز تبلور همبستگی و همدلی جهان اسلام و تمام آزادیخواهان جهان با مردم مظلوم فلسطین و همه مظلومان و ستم‌دیده‌گان جهان و همراهی آنان در راه مقاومت و مبارزه با استکبار بین المللی و رژیم غاصب صهیونیستی و روز طنین ندای عدالت طلبی، حقیقت جویی و وحدت جهان اسلام درسراسرگیتی است.

 روز جهانی قدس، روز جوشش و فوران خشم و اراده جامعه جهانی و امت اسلامی بر علیه جنایات ددمنشانه رژیم صهیونیستی و صحنه انزوای راهبردی آمریکا و میدان هراس و وحشت اسرائیل در پیشگاه ملتهاست. روزی است که فریاد عدالت خواهی و ظلم ستیزی بار دیگر لرزه بر اندام پوشالی نظام استبداد خواهد انداخت.

روز جهانی قدس، نه تنها روز ملت مظلوم فلسطین، بلکه روز همه مظلومین عالم و روز اسلام است؛ روز انفجار خشم مقدس مستضعفان و محرومان عالم، علیه دنیای زر، زور و تزویر صهیونیسم بین المللی و شیطان بزرگ آمریکا است.

روز جهانی قدس روزی است که رؤیای توهم گونه اسرائیل غاصب، مبنی بر ایجاد اسرائیل بزرگ از نیل تا فرات به حفره عمیق و تاریکی بدل شده است که گور اسرائیل خواهد شد.

امروز با لطف و عنایت حق تعالی شاهد آنیم که جمهوری اسلامی ایران با رهبری امام خامنه‌ای(مدظله العالی) تمام توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه‌ای آن‌ها به ویژه آل سعود را نقش بر آب نموده، به گونه‌ای که جبهه مقاومت قدرتمندتر از هر زمان دیگری این رژیم تروریستی و نامشروع را به ستوه آورده است.

آمریکا باید بداند که طرح تبلیغاتی و سیاسی معامله قرن، انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس، به رسمیت شناختن جولان و تروریستی اعلام نمودن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تلاش‌های مزبوحانه است که راه به جایی نخواهد برد و به بایگانی ۱۰‌ها طرح‌ گذشته آمریکا در مورد فلسطین سپرده خواهدشد.

آل سعود و کشور‌هایی مانند امارات و بحرین نیز باید بدانند ننگ ابدی را با برقراری روابط دوستانه با رژیم صهیونیستی که برخلاف صریح دستورات الهی است برای خود رقم زده‌اند که موجب نفرت همه امت اسلامی از این سیاست‌های ننگین و زبونانه گشته است.

رژیم صهیونیستی نیز باید بداند شمارش ننگین معکوس عمر ننگینش آغاز شده است و نابودی سرنوشت قطعی این رژیم پوشالی است و جبهه مقاومت که امروز قدرتمندتر از هر زمان دیگری است دیر یا زود طومار ننگین این رژیم را در هم خواهد پیچید.

سازمان بسیج مهندسین کشاورزی ومنابع طبیعی چهارمحال و بختیاری با تأسی از فرامین تاریخی حضرت امام (ره) و با پیروی از رهنمود‌های مقام معظم رهبری، ضمن محکوم نمودن این جنایات ددمنشانۀ خون آشامانِ ضد‌بشری و دعوت از آحاد و اقشار مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه و روزه‌دار استان برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس اعلام می‌دارد، امروز همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان در قبال رنج‌های زنان، مردان و کودکان مظلوم و ستم دیده فلسطین و غزه و سرزمین‌های اشغالی که تحت ستم غاصبان صهیونیست قرار گرفته‌اند، مسئولیتی تاریخی داشته و انتظار می‌رود با شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس انزجار خود را از این حرکت ضد بشری به نمایش گذارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید