به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، سرهنگ پاسدار اعظمی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام سجاد(ع) در آستانه سی امین سالگرد عروج ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) در گفتگو با خبرگزاری بسیج اظهار داشت : بزرگترین افتخار ما در این روز تجدید بیعت باآرمانهای امام راحل و تعهد به ولایتمداری و تبعیت از رهبر معظم انقلاب است.

وی با اشاره به سالروز رحلت امام راحل، عنوان کرد: اگرچه سی امین سال رحلت بنیانگذار انقلاب را درپیش داریم، اما همواره با آرمانهای بلند امام راحل تجدید بیعت میکنیم و درراه حفظ انقلاب ثابت قدم میمانیم.
پاسدار اعظمی امام راحل را مدیر، مدبر، سیاست مدار و متحیر کننده شرق و غرب دانست و خاطرنشان کرد: امام راحل به ما درس ایستادگی داد و دموکراسی واقعی را در کشور بنا کرد و لذا امام راحل برای همگان حجت بود و این مهم نه تنها در گفتمان بلکه در عمل نیز نمایان بود.
وی در پایان اجرای برنامه های گرامیداشت متناوب در حوزه ها و پایگاه های بسیج ، نشست های روشنگری درباره شناخت انقلاب اسلامی و امام راحل ، تزیین تابلوهای شهر به تمثال مبارک پیر جماران ، اعزام 3000 نفر از بسیجیان و زائران و محبان به حرم ملکوتی امام (ره) از جمله برنامه های سی امین سالگرد عروج ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) عنوان کرد.