۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
10:06
کد خبر : 9144758
۱۷:۳۲

۱۳۹۸/۰۳/۱۲
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهداء آذربایجان غربی:

حرمت ماه ضیافت الهی باید رعایت شود

مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: حرمت ماه ضیافت الهی باید به بهترین شکل رعایت شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، حجت‌الاسلام عبدالرحیم نجفقلی‌زاده سرایی عصر امروز در مراسم اختتامیه آموزش‌های قرآنی ماه مبارک رمضان که شامل کلاس‌های نور مبین، اخلاق و محافل انس با قرآن بود، اظهار کرد: باید تلاش شود که حرمت ماه ضیافت الهی به بهترین شکل رعایت شود.

وی افزود: مهمترین مسئله در این ماه پر برکت، شناخت حرمت و حریم ماه مبارک رمضان بود، ولی متاسفانه حرمت ماه ضیافت الله کمتر رعایت شد.

این مسوول با اشاره به اهمیت حفظ حیا، تصریح کرد: وقتی در کسی زیاده‌گویی و پرحرفی زیاد باشد، خطای او نیز زیاد می‌شود و اگر خطا زیاد شود حیا کم می‌شود و بی حیایی منشاء بسیاری از بدبختی هاست؛ در روز قیامت افرادی هستند که بدون حساب و کتاب وارد بهشت می‌شوند و دلیل این است که آنها از خدا حیا می‌کردند.

حجت الاسلام سرایی با بیان اینکه ارزش انسانیت به تقوای درونی است، اظهار داشت: همه مردم در گرو عمل‌شان هستند و زمانی آزاد می‌شوند که عمل‌شان درست و صالح باشد اگر دو خصلت در انسان باشد کمر او را می‌شکند یکی اینکه انسان عمل خود را بزرگ و بهتر ببیند و دیگری تکبر و حس خودبرتربینی است که موجب گرفتاری فرد می‌شود چرا که ارزش انسانیت به پول و ثروت نیست بلکه ارزش انسانیت به تقوای درونی است.

در پایان این مراسم از مربیان، نفرات برتر و فعالان کلاس‌های قرآنی تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید