۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
21:59
کد خبر : 9144829
۲۳:۰۷

۱۳۹۸/۰۳/۱۲
مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی:

ملت ایران جنگ را به فرصت تبدیل کردند

مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: ملت ایران اسلامی تهدید جنگ را به فرصت تبدیل کردند.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، حجت الاسلام عبدالرحیم نجفقلی‌زاده سرایی امشب در نشست بصیرتی که با حضور اساتید و طلاب حوزه‌ علمیه امام خمینی (ره) در آستانه سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب برگزار شد، اظهار کرد: ملت بزرگ ایران اسلامی به واسطه وجود رهبری فرزانه توانستند که جنگ را به فرصت تبدیل کنند.

وی با بیان اینکه ارکان تشکیل دهنده حزب الله لبنان، طلبه‌ها هستند، ادامه داد: دشمنان اسلام و انقلاب و در راس آنها آمریکا به دنبال حذف حزب الله هستند ولی نه‌تنها در این زمینه موفق نشدند بلکه آنها را تهدیدی علیه خود می‌شمارند.

این مسوول با بیان اینکه حزب‌االله حذف‌شدنی نمی‌باشد به طوری که رژیم جعلی صهیونیستی را  مستاصل کرده‌ است، اضافه کرد: باید این مسئله را برای جامعه جوان کشورمان تبیین کنیم که حزب الله مولود انقلاب است، حال آنکه دشمنان اسلام می‌خواهند آن را حزب شیطان معرفی کنند.

سرایی بر لزوم تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی توسط دانشگاهیان و حوزوی تاکید کرد و ادامه داد: این موضوع مایه افتخار است که با وجود گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، هنوز بر سر آرمان‌ها ایستاده‌ایم چرا که در غیر این صورت سرنوشت ما هم مشابه سایر کشورهای منطقه می‌شد.

وی بر لزوم بازخوانی تاریخ انقلاب تاکید کرد و بیان داشت: دشمنان در دوره‌ای این شعار را تکرار می‌کردند که « هر کس با ماست، با ماست وگرنه علیه ماست»؛ ولی توطئه‌های مختلف دشمن به واسطه مقاومت ملت با شکست مواجه شده است.

تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی توسط دانشگاهیان و حوزوی ضروری است

 مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی مطالعه زندگی‌نامه و خدمات دانشمندانی بزرگ همچون شهید طهرانی مقدم، شهید احمدی روشن و ... را خواستار شد، اضافه کرد: این چهره‌های برجسته در نظام اسلامی فارغ التحصیل شده‌اند و در اینجا خدمت کرده و به شهادت رسیدند.

این مسوول با بیان اینکه این دانشمندان مسلمان در اوج تحریم و تبلیغات دشمنان به موفقیت‌های بزرگ دست یافتند، اضافه کرد: در بهترین شرایط قرار گرفته‌ایم و برای رسیدن به این موقعیت از آرمان‌ها روی نگردانده‌ایم و دلیل همه دلسردی‌ها غفلت مسوولان است.

وی مهم‌ترین ویژگی یک روحانی کارآمد را وجود روحیه انقلابی‌گری و پایبندی به اصل ولایت فقیه دانست و ادامه داد: همچنین علاوه بر روحانیان، اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و اساتید دانشگاهی باید با مطالبه‌گری وارد عرصه شوند.

سرایی در پایان سخنان خود قرار گرفتن در جرگه روحانیت و پاسداری را مایه افتخار دانست و اضافه کرد: کسانی که ادعای سربازی ولایت را دارند باید در راستای تربیت ارزش‌ها و بررسی ابعاد مختلف بیانیه گام دوم انقلاب گام بردارند.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید