۲۴ / تير / ۱۴۰۴ - 15 July 2025
13:41
کد خبر : 9146637
۰۷:۰۳

۱۳۹۸/۰۳/۲۱

بانک مرکزی ۴۲۰۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت کرد

سرپرست سابق سازمان امور مالیاتی از پرداخت 4200 میلیارد تومان مالیات علی‌الحساب توسط بانک مرکزی در طول سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، محمد قاسم پناهی سرپرست سابق سازمان امور مالیاتی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سوال که میزان مالیات اخذ شده از بانک مرکزی برای عملکرد سال 97 چقدر بوده است، اظهارداشت: طبق قانون بودجه حدود 4200 میلیارد تومان مالیات علی‌الحساب بود که باید پرداخت می‌کرد و مازاد بر آن مالیات معوقه این بانک بوده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این مالیات در اسفند ماه پرداخت شده است، گفت: خیر، بانک مرکزی بخشی از مالیات را در طول سال پرداخت کرد و بخش هم در روزهای پایانی سال پرداخت کرد. 

طبق قانون بودجه برای اشخاص حقوقی دولتی براساس پیش‌بینی اولیه بودجه مالیات آن محاسبه و به صورت علی‌الحساب و هر ماه به صورت یک دوازدهم در طول سال دریافت می‌شود و پس از بررسی صورت‌های مالی مابهالتفاوت تادیه می‌شود.

بانک مرکزی به عنوان یک شرکت در چارچوب قانون باید به صورت علی‌الحساب مالیات پرداخت می‌کرد و این کار در سال گذشته انجام شد. 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید