۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:39
کد خبر : 9148375
۰۹:۲۹

۱۳۹۸/۰۳/۲۷

رییس جدید حوزه قضایی بخش الموت غربی منصوب شد

در مراسمی که با حضور مسئولان قضایی استان، امام جمعه الموت، مدیران و مردم شریف بخش الموت غربی برگزار شد، محمد سلمانی به سمت رییس حوزه قضایی بخش الموت غربی منصوب گردید.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، محمد سلمانی در این مراسم گفت: خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی توفیق و موهبتی الهی است و امیدواریم همه ما مسئولان در پست های مدیریتی بتوانیم از این توفیق به خوبی بهرمند شویم و با تمام توان در جهت خدمتگزاری به مردم شریف گام برداریم و گره گشای مشکلات آنان باشیم.

رییس جدید حوزه قضایی بخش الموت غربی افزود: قانون مرزهای اعتباری یک کشور است و دستگاه قضایی پاسبان همین مرزها است و اگر در اجرای قانون خدشه ای وارد شود بدون شک مرزهای اعتباری آن کشور شکسته می شود از این رو اجرا و عمل به قانون باید اولویت همه باشد.

سلمانی در ادامه خاطر نشان کرد: آمارها نشان دهنده این است که بخش الموت پرچمدار صلح و سازش در پرونده های قضایی است و این نشان از روحیه بالای مردم شریف این بخش در بحث گذشت و سازش دارد و به همین خاطر امیدواریم و تلاشمان بر این خواهد بود تا بسیاری از پرونده های قضایی این حوزه را با مصالحه طرفین مختومه کنیم.

این مقام قضایی در پایان تاکید کرد: اجرای سیاست های کلان قوه قضاییه، کاهش اطاله دادرسی، تقویت روحیه صلح و سازش، تسریع در رسیدگی ها، برخورد قاطع با متخلفان، استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف و معتمدین از اهداف و اولویت های کاری بنده در دادگاه عمومی بخش الموت غربی خواهد بود.

رییس سابق حوزه قضایی بخش الموت غربی نیز در این مراسم گفت: قبول مسئولیت در دستگاه قضایی بسیار حساس و خطیر است و به همین خاطر مسئولیت بیشتری نسبت به سایر نهاد ها دارد زیرا ما در تمامی تصمیمات مدیریتی و حکمی خود باید مصالح فرد و جامعه و همچنین دنیا و آخرت خود را در نظر بگیریم.

اسمعیل امینی در پایان تصریح کرد: دستگاه قضایی هیچ تعلقی به شخص و گروهی ندارد بلکه تمام تصمیمات این قوه فرا فردی و فرا گروهی و در کمال استقلال و بی طرفی و بر مبنای قانون و اجرای عدالت است.

1001/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید