به مناسبت سالروز شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید:

سخنرانی سرپرست سازمان بسیج اساتید کرمان پیش از خطبه‌های نماز جمعه

دکتر محمود بابایی ۶ ویژگی را برای شهید چمران برشمرد: ۱. مدیربودن ۲. تواضع ۳. عالم بودن و عامل بودن ۴. علم نافع داشتن ۵. انقلابی بودن ۶. مشی شجاعانه و جسورانه
کد خبر: ۹۱۴۹۶۷۰
|
۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۹

به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، دکتر محمود بابائی سرپرست سازمان بسیج اساتید استان کرمان به مناسبت فرارسیدن ۳۱ خرداد سالروز شهادت دکترمصطفی چمران و روز بسیج اساتید پیش از خطبه‌های نماز جمعه کرمان سخنرانی کرد.

 

سخنرانی سرپرست سازمان بسیج اساتید کرمان پیش از خطبه‌های نماز جمعه

دکتر محمود بابائی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت دکترمصطفی چمران و روز بسیج اساتید از ستاد اقامه نمازجمعه و دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان جهت اختصاص این زمان قدردانی نمود. ایشان سخنان خود را در دو محور اساسی مطرح نمود ۱. بسیج اساتید و جایگاه آن در جامعه ۲. شهید چمران به عنوان یک الگو

سرپرست سازمان بسیج اساتید استان کرمان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره شأن استاد و دانشگاه تاکید معظم‌له را بر این دیدگاه مبین نقش مهم دانشگاه در تعیین تحولات جامعه دانست.

ایشان در ادامه صحبت‌های خود به نقش و جایگاه بسیج در جامعه اشاره کرد و با تبیین رویکردها و اهداف بسیج در راستای تعالی جامعه جایگاه بسیج را بسیار والا ارزیابی کرد. دکتر محمود بابائی قرارگرفتن این دو نهاد مقدس و تاثیرگزار یعنی دانشگاه و اساتید با بسیج در کنار هم را دارای شأن والا و سازنده ارزیابی نمود.

عضوهیات علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان در ادامه به تبیین و تشریح ابعاد شخصیتی شهید دکتر مصطفی چمران پرداخت و به تاکیدات رهبری مبنی بر تربیت انسان در شاخص شهید چمران اشاره نمود.

سرپرست سازمان بسیج اساتید استان کرمان ۶ ویژگی اساسی را برای شخصیت شهید چمران برشمرد که عبارتند از:

۱. مدیربودن: دکتر بابائی سبک مدیریت غربی را به اصطلاح آکواریومی تحلیل نمود و مدیریت غربی را به دور از ارتباطات و تعاملات با بدنه جامعه دانست. به عقیده ایشان مدل مدیریت شهیدچمران یک الگوی شاخص از مدیریت جهادی است که باید در جامعه و بین مدیران رواج یابد.

۲. تواضع شهیدچمران: دکتر بابایی تواضع شهیدچمران را با توجه به جایگاه علمی و مدیریتی بالای ایشان قابل تامل دانست و تواضع را برآمده از ذات علم دانست که در حقیقت خود باید ایجاد تواضع نماید.

۳. عالم بودن و عامل بودن شهیدچمران: شهیدچمران هچنان که در رتبه های بالای علمی در سطح جهان قرار داشت عامل و عمل کننده به علم و دانش خود در ابعاد مختلف مادی و معنوی هم بود. در مشی شهید چمران کارعقلانی کاری است که رو به جلو باشد و در رشد جامعه تاثیرگزار باشد.

۴. علم نافع شهید چمران: دکتربابایی با اشاره به ظرفیت های والای علمی شهید چمران از جمله تسلط به ۵ زبان زنده دنیا و حضور در جمع ۵ دانشمند برتر علم فیزیک جهان؛ علم ایشان را نافع حال و وضعیت مردم دانست. اگر سیستم اجرایی از علم بهره برد علم نافع می شود.

۵. انقلابی بودن شهید چمران: سرپرست سازمان بسیج اساتید استان کرمان روحیه شهید چمران را از ابتدای مبارزات ایشان تا لحظه شهادت انقلابی دانست و این پایبندی به اصول انقلاب را مثال زدنی ارزیابی نمود.

۶. مشی شجاعانه و جسورانه: دکتر محمود بابایی رویکرد و مشی شهیدچمران را در مبارزه با دشمن جسورانه و شجاعانه دانست و این رویکرد را برگرفته از روحیات حضرت امام و اصول اصیل انقلاب اسلامی دانست. ایشان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای (مدظله العالی) درباره شهیدچمران گفت: به بیان رهبری شهید چمران خیلی از تضادهای دروغین ذهن ما را جواب داد.

در ادامه سرپرست سازمان بسیج اساتید استان کرمان به ظرفیت اساتید بسیجی استان کرمان اشاره نمود و عضویت نیمی از اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان کرمان در بسیج اساتید استان را فرصت ارزشمندی در جهت اعتلای ارزش های والای انقلاب اسلامی دانست.

دکتر بابایی با انتقاد از عدم توانایی دانشگاه‌ها در جریان‌سازی وظیفه امروز اساتید را جریان سازی در بستر ارزش‌های انقلاب اسلامی دانست. دکتر بابایی در پایان با اشاره به فرازی از وصیت نامه شهید چمران به کلام خود پایان داد.

منبع:روابط عمومی بسیج اساتید استان کرمان

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار