۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
13:42
کد خبر : 9150983
۱۲:۱۵

۱۳۹۸/۰۴/۰۵
توسط مسوول نمایندگی ولی فقیه سپاه شهرستان قزوین انچام شد:

دیدار با خانواده شهیدان سید فرامرز و آیت حسینی

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه امام سجاد (ع) قزوین، فرمانده حوزه مقاومت بسیج رازمیان و هیئت همراه از خانواده شهیدان سید فرامرز و آیت حسینی در روستای یارود الموت دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، حجت الاسلام حسین عدالتی شریبانی مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه امام سجاد (ع) قزوین، فرمانده حوزه مقاومت بسیج رازمیان و هیئت همراه از خانواده شهیدان سید فرامرز و آیت حسینی در روستای یارود الموت دیدار کردند.

عدالتی شربیانی در حاشیه این دیدار اظهار کرد: حفظ یاد و خاطره شهدای عزیز ایران اسلامی خود نوعی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، لذا باید در این زمینه تلاش فراوانی صورت گیرد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه امام سجاد (ع) قزوین عنوان کرد: امروز پرداختن به شهدا، پرداختن به اصل دین و اسلام است، هر چه بیشتر این برنامه ها ترویج شود، اسلام ترویج شده است.

وی این دیدارها را فرصت مغتنمی برای قدردانی از خانواده معظم شهدا و دلجویی از پدران و مادران آنها دانست و افزود: خانواده شهدا دین بزرگی بر گردن مردم ما دارند به طوری که امنیت، آرامش و آسایش کنونی خود را مرهون ایثار و جان فشانی جوانان این مرز و بوم می دانند.

گفتنی است روستای یارود واقع در الموت، ۴ شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کرده است.

4001/پ20/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید