۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
23:22
۲۰:۴۲

۱۳۹۸/۰۴/۰۸
عضو مجلس خبرگان رهبری در اردستان

مقاومت بزرگترین دفاع مقابل فشارها ودشمن های آمریکاست

عضو مجلس خبرگان رهبری : اگر حادثه بمب گذاری تروریستی واقعه هفت تیر در هر کشوری رخ می داد ، نظام آن سقوط می کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از اردستان ، آیت اله مرتضی مقتدایی  در مراسم گرامیداشت حجت الاسلام سید نوراله طباطبائی نژاد نخستین نماینده اردستان در مجلس شورای اسلامی  از شهدای واقعه هفت تیر در مسجد جامع این شهر گفت : اگر این واقعه تلخ بطور عادی در هر کشوری رخ می داد نظام  آن کشور سقوط می کرد اما با عنایت امام زمان (عج ) و رهبری حضرت امام (ع) نظام نوپای اسلامی مقاوم و استوار به مسیر خود ادامه داد.

وی افزود : هرچند بهترین یاران امام راحل و مسئولان کشور به شهادت رسیدند اما نظام اسلامی پس از 40 سال با همه فشارها و دشمنی‌های امریکا هم چنان مقتدر و با صلابت پا برجاست و  با هدایت رهبرمعظم انقلاب و تایید امام زمان به حرکت خود ادامه می دهد.

آیت الله مقتدایی گفت :  کسانی که با ارزاق مردم سرو کار دارند مواظب باشند گران فروشی و احتکار نکنند و افراد در هر شغل و سمتی به وظیفه شرعی و قانونی خود عمل کنند و بدانید امریکا با تمام قوا به جنگ ملت ایران آمده و مردم را در مضیغه قرار داده است اما مقاومت بزرگترین دفاع و خداوند حامی مظلومان است و با رهبری فقیه و مجتهد آگاه به زمان که کشور را هدایت می کنند و پیروی از ایشان بر همه لازم است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید