سرهنگ پاسدار علی متعهدی نژاد، معاون فرهنگی هنری بسیج سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان گفت: هدف از اجرای این نشست رساندن پیام های بیانیه گام دوم انقلاب از سطح نخبگان به سطح توده ها و عموم جامع و آمادهسازی فکری جامعه جهت پیاده سازی و عملیاتی نمودن مفاد بیانیه است.
وی با اشاره به این مطلب که با تعامل و انسجام جلسات روشنگری در سطوح مختلف در رده های بسیج به ویژه شهرستان ها و پایگاه های مقاومت و همچنین مشارکت اقشار جامعهاجرا شده است ، افزود: در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار نشست و حلقههای صالحین اجرا شده که با مشارکت اقشار مختلف بسیج، و آحاد افراد جامعه در سال جاری تعداد بیش از دو هزار نشست بصیرتی، معرفتی با رویکرد سیاسی انقلابی فرهنگی با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب انجام خواهد شد.
سرهنگ متعهدی نژاد بیان کرد: نیاز است که برنامه ها و پایگاه ها و حوزهای مقاومت را تقویت کنیم که با لطف خدا یکپارچه سازی شبکه روشنگران بسیج شکل گرفته و با معاونت های تعلیم و تربیت و سیاسی حوزه نمایندگی برنامه ها پیش بینی شده است.
معاون فرهنگی هنری بسیج سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: با بهره مندی از روحیه روشنگری و خدمت روشنگران و نخبگان باید بیانات رهبری معظم انقلاب اجرا و در راستای بر طرف کردن چالش های ذهنی و فکری با تبیین اهمیت بخشیدن به این مهم راه وصل حیات انقلاب با همافزایی با هم اندیشی و با هم شبکه سازی جریانسازی فرهنگی را انجام و عملیات مشترک داشته باشیم.
این مسئول افزود: ضامن اصلی برای تلاش و پیشرفت اقتصاد فرهنگی است؛ لذا می طلبد که در این جهاد در جهت تحقق اهداف روشنگری تلاش کنیم؛ گفتمانسازی به کلام ولایت و پرداختن به این یک تکلیف است.
وی اظهار داشت: تبین سازی گفتمان انقلاب رسالتی مهم برای ما است که مانند جهاد کبیر بوده و تداوم انقلاب و پیروزی در میدانهای مختلف جهان قیام روشنگری است؛ که با استفاده از ظرفیتهای به دنبال تمدن نوین اسلامی باشیم و در این راستا گام برداریم.