۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
12:02
کد خبر : 9152921
۱۰:۵۳

۱۳۹۸/۰۴/۱۳

کمبود فضای آموزشی، در مناطق عشایری

رئیس آموزش و پرورش عشایری چهارمحال و بختیاری از کمبود 30 فضای آموزشی در مناطق عشایری استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ حاتم خالدی در گفت و گو با خبرنگار ما، اظهار کرد: بیش از هفت هزار دانش آموز در مناطق عشایری در حال تحصیل هستند.

وی با اشاره به کمبود فضای آموزشی در این مناطق، عنوان داشت: مدارس کوچ رو نیاز شدیدا نیازمند کانکس و صندلی دارند.

این مقام مسئول با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری 12 مدرسه کوچ رو دارد، خاطرنشان کرد: تنها 4 کانکس ویژه مدارس مناطق عشایری وجود دارد که کمبود فضای آموزشی بیش از حد است.

خالدی، افزود: یکی دیگر از مشکلات آموزش و پرورش نبود سالن ورزشی است، که تنها یک سالن ورزشی در مناطق عشایری وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه، دانش‎آموزان عشایری سرشار از استعدادهای علمی و ورزشی هستند، گفت: دانشآموزان بی بضاعت و بی سرپرست عشایری به اردو تربیتی مشهد اعزام شده‌‎اند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید