
سرهنگ پاسدار حسن فضلی، فرمانده سپاه شهرستان خاش در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان گفت: حضور کاروان زیرسایه خورشید در شهرهای سیستان و بلوچستان که به مناسبت ایام دهه کرامت اتفاق افتاده، فرصتی مغتنم و ارزشمند برای نزدیک کردن دلها با حرم آقا امام رضا ع است.
وی بیان کرد: بسیار خوشحال هستیم که برای چندمین سال متوالی میزبان کاروان زیرسایه خورشید هستیم و مردم عزیز ما با عطر امام بزرگوار آشنا می شوند.
سرهنگ فضلی اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم حق و دین خود را نسبت به امام هشتم ادا کنیم و میزبانی شایسته برای این امام ارزشمند و فرزند پیامبر اسلام باشیم.
فرمانده سپاه شهرستان خاش ادامه داد: چند سالی است که مردم سیستان و بلوچستان و شهرستان خاش با گرمی از پرچم حرم رضوی و کاروان زیرسایه خود استقبال می کنند و برنامه های جانبی نیز برای این کاروان پیش بینی می شود.
این مسئول گفت: امسال نیز برنامه استقبال از پرچم حرم رضوی و کاروان زیرسایه خورشید را در این شهرستان داریم و در مرکز آموزشی 08 ارتش، غبار روبی مزار شهدای، دیدار با خانواده شهید و جانباز و معلول و اجرای برنامه در گود زورخانه را داریم که با حضور این کاروان انجام می شود.