
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان ، حجت الاسلام والمسلمین یونس قائدی امام جمعه شهرستان بستک در خطبه های این هفته نماز جمعه، ضمن تسلیت شهادت امام محمد تقی (ع) با اشاره به مسئله قیامت گفت: یکی از مسائلی که می تواند در زندگی ما اثرگذار باشد به یاد قیامت بودن است.
وی افزود: در قرآن سوره ای بنام واقعه وجود دارد که صحنه های عجیب قیامت را به زیبایی ترسیم می کند. وقتی قیامت رخ می دهد همه مردم به وقوع قیامت ایمان آورده و آن را تصدیق می کنند.
امام جمعه شهرستان بستک در بخش دیگری از خطبه ها با یادآوری حمله صدام به کویت و آینده نگری حضرت امام خمینی (ره) اظهار داشت: چرا مدیران و رهبران کشورهای ضعیف عربی عاقل نمی شوند و شعور به مغز و کله خود راه نمی دهند؟ کی میخواهند عاقل بشوند؟ این سعودی های نادان و بی عقلی که امروز غلام حلقه به گوش آمریکا شده اند چرا سر عقل نمی آیند؟
خطیب جمعه شهرستان بستک تصریح کرد: تاریخ در حال تکرار است، می بینید که چقدر کودک و زن و مرد را در یمن از بین بردند، زیرساخت های کشور یمن را متلاشی کردند، مردم ضعیف را تار و مار کردند، مگر شما مسلمان نیستید؟ اینها ننگ هایی است که بر پیشانی دنیای اسلام چسبیده و مطمئنا طولی نخواهد کشید که همین بلایا بر سر سعودی ها نیز خواهد آمد و آمریکای جنایتکار دست از تلاش خود برنمیدارد.
وی تاکید کرد: امروزه بواسطه تدابیر مقام معظم رهبری ، قدرت و عزت ایران اسلامی به رخ دنیا کشیده شده است، همسایگان عرب ما باید به خود بیایند و دست از عیاشی بکشند.
حجت الاسلام والمسلمین قائدی در ادامه ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) گفت: به فکر ازدواج آسان باشید، عروسی های دسته جمعی می تواند جلوی هزینه های اضافی و سنگین را بگیرد تا سن ازدواج بالا نرود چرا که آسیب های زیادی دارد و جوانانمان از زندگی عقب می مانند.
امام جمعه شهرستان بستک همچنین با اشاره به روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی با ابراز تاسف از اینکه حقوق مسلمانان نادیده گرفته شده افزود: ظالم تراز اول دنیا آمریکاست.
وی در پاسخ به وزیر نادان امور خارجه آمریکا که گفته مایل است به تهران سفر کند گفت: آمریکا چرا هزاران کیلومتر دورتر از مرزهایش مشغول تنش آفرینی است؟ چرا سالها از دیکتاتور پهلوی در ایران حمایت کرد و کودتای ۲۸ مرداد را رقم زد؟ چرا دستتان به خون قربانیان ترور و شهدای دفاع مقدس و ایرباس آلوده است؟ قطعا جوابی ندارید و شما محکومید.
حجت الاسلام والمسلمین قائدی در بخش پایانی خطبه ها اعلام کرد: با مدیریت صحیح می توانیم اقتصاد را سر و سامان دهیم چرا که مردم ما شایسته بهترین ها هستند، دست به دست هم بدهیم تا کشورمان را از درون بسازیم