۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۲۳:۰۲
کد خبر : 9163849
۱۰:۰۲

۱۳۹۸/۰۵/۱۸
آیت الله معلمی:

رسانه های انقلابی در مقابله با رسانه های معاندخارج نشین همیشه آماده باشند

رسانه های انقلابی در مقابله با رسانه های معاندخارج نشین همیشه آماده باشند
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان در دیدار با اصحاب رسانه و خبرنگاران قائم شهر گفت:رسانه های انقلابی در مقابله با رسانه های معاند خارج نشین همیشه آماده باشند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران،هم زمان باروز خبرنگار،اصحاب بسیج رسانه و خبرنگاران قائم شهر با حضور عبدالمهدی حق شناس رئیس سازمان بسیج رسانه مازندران و سرهنگ علیزاده فرمانده سپاه ناحیه با آیت الله معلمی نماینده مردم مازندران در  مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه قائم شهر،در دفتر عضو مجلس خبرگان رهبری دیدار کردند.

آیت الله معلمی نماینده مجلس خبرگان رهبری در نشست با خبرنگاران گفت: رسانه های معاندخارج نشین ، اصل نظام را هدف گرفتند و رسانه های داخلی باید در مقابله با این رسانه ها همیشه آماده باشند.

نماینده مردم مازندران در  مجلس خبرگان رهبری، توجه به مطالبات و نیازهای خبرنگاران را وظیفه دولتمردان دانست و خواستار رفع مشکلات این قشر شد.

در ادامه علیزاده فرمانده سپاه قائم شهر رسانه های این شهرستان را  درپیگیری مطالبات مردم و اهداف نظام و انقلاب خوب ارزیابی کرد.

حق شناس مسئول بسیج رسانه استان هم افزود: رسانه های انقلابی پس از شکل گیری بسیج رسانه، پیشبرد برنامه سازمان را خودجوش عهده دار شدند.

گرائیلی مسئول بسیج رسانه قائم شهر هم با گرامیداشت ۱۷مرداد روز خبرنگار ، قائم شهر رابا بهره مندی از فعالان رسانه ای از شهرستان های پیشگام و موفق در عرصه رسانه ای دانست و بر ضرورت تعامل و همکاری دو سویه مدیران با اصحاب رسانه در پیشرفت و تعالی این شهرستان تاکید کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید