۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:18
کد خبر : 9164093
۱۰:۵۱

۱۳۹۸/۰۵/۱۹
به همت انجمن ادبیات داستانی سازمان بسیج هنرمندان استان قم:

چهارمین دوره آموزشی مبانی تاریخ شفاهی انقلاب و دفاع مقدس برگزار شد

حسین زنجانی پژوهشگر تاریخ شفاهی بیان کرد: توجه به عناصر زمان، مکان و شخصیت، لازمه‌ی مصاحبه خوب است.

به گزارش سرویس هنرمندان خبرگزاری بسیج، چهارمین نشست از دوره آموزشی مبانی تاریخ شفاهی انقلاب و دفاع مقدس با حضور حسین زنجانی نویسنده، پژوهشگر و فعال فرهنگی برگزار شد.

حسین زنجانی پژوهشگر تاریخ شفاهیدر این نشست گفت :«گاهی اوقات یک سوال اشتباه و نامتناسب با شخصیت راوی و عدم رعایت احترام او باعث می‌شود که جریان مصاحبه عوض شود و یا اینکه مصاحبه کننده از ادامه گفت و گو خودداری کند.»

وی هچنین بیان کرد: «تاریخ شفاهی حوزه علمیه یکی از وجوه مغفول و مهم در تاریخ قم است که لازم است گروهی به تحقیق و مصاحبه پیرامون این بخش از تاریخ انقلاب و دفاع مقدس بپردازند.»

دوره مبانی تاریخ شفاهی دفاع مقدس و انقلاب اسلامی که به همت انجمن ادبیات داستانی سازمان بسیج هنرمندان استان قم و واحد فرهنگ ومطالعات پایداری حوزه هنری قم برگزار می‌شود، با حضور اساتید شناخته شده این عرصه طی  8 جلسه به موضوعاتی از قبیل سوژه یابی، تکنیک‌های مصاحبه، شناخت گونه‌های نوشتاری، تدوین و تنظیم خاطرات، روایت اسارت و ... پرداخته می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید