به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از اردستان، حجت الاسلام سیدصادق طباطبایی نژاد در مراسم روز خبرنگار با اشاره به آیات قرآن درباره خبر و خبررسانی، اظهار کرد: کار پیامبران خبررسانی است به آنچه ما از آن دوریم و در دسترس نداریم. حقیقتا کار خبرنگاری شغل انبیا است.
وی با بیان اینکه امروزه مردم هر آنچه با آن زندگی می کنند، خبرهایی است که به دست می آوریم، افزود: شغل خبرنگاری پراهمیت و تاثیرگذاری است. امروز جنگ قدرت در دنیا بر سر رسانه است و اگر کشوری به دنبال قدرت است باید رسانه قوی داشته باشد.
نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز آمریکایی ها عمده فعالیتی که در دنیا می کنند با رسانه است، گفت: آمریکایی ها رسانه ها را تجهیز و تقویت می کند و به اصطلاح امپراتوری رسانه را در دنیا حاکم کرده است. کسانی که در شغل خبرنگاری خدمت می کنند باید خوبی ها را انتشار دهند و اگر می خواهند انتقاد کنند باید سازنده باشد و در کنار آن امید را به جامعه انتقال دهند.
طباطبایی نژاد با بیان اینکه رسانه واقعیت را تغییر نمی دهد و وسیله ای برای بیان واقعیت ها است، تصریح کرد: همیشه انسان هایی بوده اند که برای سیطره بر مردم واقعیت ها را برعکس مطرح می کردند و همیشه افراد حقیقت طلب واقعیت ها را برای آگاهی بیشتر مردم اطلاع رسانی می کردند.
وی ادامه داد: باید از قشر خبرنگار حمایت مادی بیشتری شود. این افراد که دلسوزی را سرلوحه کار خود دارند در چند سال اخیر در شهرستان اردستان بسیار تاثیرگذار و حائز اهمیت بودند.