۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:20
کد خبر : 9167286
۱۱:۱۲

۱۳۹۸/۰۵/۳۰
قاضی زاده هاشمی:

با تایید امام جامعه مجریان قانون مشروعیت پیدا می‌کنند

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: امام جامعه بازوانی مردمی دارد که قانون گذاران و مجریان قانون را انتخاب می‌نمایند و با تایید این امام جامعه این مجریان قانون و قانون گذاران مشروعیت پیدا می‌نمایند.
به گزاش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛  دکتر قاضی زاده هاشمی  در همایش سیاسی به مناسبت دهه ولایت در نمازخانه لشکر عملیاتی مردم پایه پنج نصر بیان داشت: در طول تاریخ دو نوع دیدگاه نسبت به قدرت در بعد حکومت وجود داشته است. یک نگاه انسان را بعنوان قانون گذار و حاکم مطرح می‌کند که با تفکرات مختلف بشری به شکل‌های مانند کمونیسم، دموکراسی و... در می‌آید.

این عضوهیئت رئیسه مجلس همچنین افزود: اما نگاه دیگر انسان را ناقص و دارای ضعف‌های بسیاری می‌داند که در شرایط مختلف مکانی و در طول زمان‌ها فهم‌های متفاوتی داشته و توانایی صادر کردن احکام کلی را ندارد. این نگاه که خداوند  را خالق انسان است را قانوان گذار و حکومت را مال خدا می‌داند که علم به تمام جهات خلقت دارد.

وی همچنین اضافه کرد: در این نگاه دوم خداوند احکام خود را از طریق جانشینان ویژه خود که افرادی توانمند، کارآمد و با بالاترین باور به این احکام هستند در روی زمین به اجرا در می‌آورد.

این نماینده مجلس بیان داشت:در نظام ما که نظام مردم سالاری دینی است، امام جامعه، جانشین امام زمان (عج) که خود جانشین خداوند است، می‌باشد و بازوانی مردمی دارد که قانون گذاران و مجریان قانون را انتخاب می‌نمایند و با تایید این امام جامعه این مجریان قانون و قانون گذاران مشروعیت پیدا می‌نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید