۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
21:11
کد خبر : 9167498
۲۳:۰۸

۱۳۹۸/۰۵/۳۰
به میمنت عید بزرگ امامت و ولایت؛

سینمای شهر کهریزک به نام"غدیر" نامگذاری شد

خبرگزاری بسیج: سینمای درحال تاسیس شهر کهریزک، بنا به پیشنهاد شهردار کهریزک و موافقت اعضای شورای اسلامی شهر، به نام"غدیر" مزین شد.

  به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ اسماعیل نعمت زاده؛ شهردار کهریزک با اشاره به نامگذاری سینمای شهر کهریزک به نام"غدیر" گفت: سالن سینمای شهر با ظرفیتی بالغ بر حدود ۲۹۰ نفر در هفته دولت به بهره برداری می رسد که با توجه به تقارن زمان افتتاح و فرا رسیدن عید سعید غدیر این سالن سینما به یمن و مبارکی این روز به نام"غدیر" مزین شد.

وی افزود: بنا به مطالبه شهروندان مبنی بر نیاز به سالن سینمایی و اهمیت و ضرورت توسعه سرانه فرهنگی شهر، ساخت و تجهیز اولین سالن سینمای شهر کهریزک در فهرست اولویت های شهرداری کهریزک قرار گرفت و به منظور تسریع ساخت و بهره برداری از این‌مجموعه از ظرفیت های موجود در ساختمان شماره ۲شهرداری استفاده کردیم و اکنون این سالن سینمایی برای اکران فیلم و استفاده عموم شهروندان و اهالی روستاها و شهرهای همجوار آماده بهره برداری است.

 شهردار کهریزک اظهار داشت: سالن سینمایی غدیر، مجهز به جدیدترین و مدرن ترین تجهیزات صوتی، تصویری، مبلمان و تاسیساتی است که از نظر کمیت و کیفیت سالن اکران با سینماهای شهر تهران برابری می کند.

نعمت زاده، نامگذاری و بهره برداری از سالن سینمایی شهر کهریزک را عیدی مدیریت شهری به مناسبت عید سعید غدیر و هفته دولت به اهالی شهر قلمداد کرد.   


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید