۲۲ / فروردين / ۱۴۰۴ - 11 April 2025
18:23
کد خبر : 9170551
۰۹:۵۱

۱۳۹۸/۰۶/۱۰
رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان خبر داد

انجام 18عملیات توسط فرشتگان نجات همدان

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان گفت: روز 9 شهریور ماه شهروندان 507 بار با سامانه 125 تماس گرفته‌اند که از این تعداد تماس 18 مورد منجر به عملیات شد.

انجام 18عملیات توسط فرشتگان نجات همدانمحمدرضا بیاناتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار داشت: طبق اعلام مرکز پیام و کنترل فرماندهی عملیات در 9 شهریور ماه، 9 عملیات اطفای حریق و 9 عملیات امداد و نجات حاصل تلاش فرشتگان نجات همدان در 24 ساعت گذشته بوده است.

وی افزود: روز 9 شهریور ماه شهروندان 507 بار با سامانه 125 تماس گرفته‌اند که از این تعداد تماس 18 مورد منجر به عملیات شد.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان عنوان کرد: 14 تماس جهت مشاوره و راهنمایی، 57 تماس اشتباه و متاسفانه 418 مورد ایجاد مزاحمت بوده است.

وی ادامه داد: عملیات‌های انجام شده در این تاریخ 9 مورد آتش‌سوزی شامل حریق مغازه در راسته حسین‌خانی، حریق باغ در دیوین، دو مورد حریق پیک نیک در جاده فقیره و شهرک الوند و پنج مورد حریق مراتع و پوشش گیاهی در جاده دانشگاه آزاد، بلوار کولاب، اعتمادیه دو مورد و جاده رباط بوده است.

بیاناتی عنوان کرد: همچنین 9 مورد عملیات امداد و نجات شامل دو مورد نجات افراد محبوس شده در آسانسور در جولان و آرام شرقی، نجات افراد محبوس شده در منزل در شهرک الوند، عملیات امداد و نجات در حادثه تصادف خودرو در بلوار ارتش، سقوط از ارتفاع در پیشاهنگی و چهار مورد مهار حیوانات در سعیدیه، شهرک فرهنگیان، خیابان تختی و روستای کنجینه توسط آتش نشانان به انجام رسید.

وی خاطرنشان کرد: تعداد پنج نفر نجات یافته طی عملیات‌های مذکور گزارش شده است.

انتهای پیام/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید