۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۹:۴۳
کد خبر : 9172807
۱۲:۳۲

۱۳۹۸/۰۶/۲۳
در یادواره شهدای بخش ارمند بیان شد؛

هدف شهدا ادامه راه امام حسین (ع) است

هدف شهدا ادامه راه امام حسین (ع) است
فرمانده سپاه ناحیه لردگان در یادواره شهدای بخش ارمند، هدف شهدا را ادامه راه و قیام امام حسین(علیه السلام) عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ یادواره شهدای بخش ارمند، با حضور اقشار مختلف مردم و خانواده های معظم شهدا برگزار شد.

سرهنگ پاسدار کرم نظری در این مراسم معنوی بااشاره به اهداف قیام امام حسین(علیه السلام) گفت: شهدا برای حفظ اسلام و زنده نگه داشتن آرمان های انقلاب اسلامی که برگرفته از عاشوراست،  پا در عرصه نبرد با بدخواهان انقلاب اسلامی گذاشتند.

فرمانده سپاه ناحیه لردگان افزود:  شهدا به این نكته واقف بودند كه عمل انسان را دیگری انجام نمی دهد و می بایست خود او تلاش كند. چنانچه در روایت آمده است كه رزق انسان را كسی نخواهد خورد و خداوند متعال رزق هر كسی را می دهد و كسی كه با تلاش خود رزقش نصیبش شود، اوست كه رستگار خواهد شد.

وی  ادامه داد: انسان در نهایت خواهد مرد و طعم مرگ را خواهد چشید؛ اما خوشا به حال آنانكه مرگ برتر را انتخاب كرده و برای رسیدن به محبوب خویش از بهترین مسیر عبور كردند و آنان همان شهدا هستند كه فهمیدند این دنیا فانی است و باید كوچ كردو لذا با بهترین مرگ پا در جهان ابدی گذاشتند.

نظری  با اشاره  به اهمیت برگزاری یادواره های شهدا، گفت: این یادواره ها برای زنده نگه داشتن یاد شهدا و تلنگر زدن به خودمان است و می بایست در نظر داشت كه شهدا به این یادواره ها نیاز ندارند و این ما هستیم كه با حضور در این مراسم ها باید زنگار از دلهایمان بزداییم و از غفلت ها دور شویم.

 


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید