۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
21:49
کد خبر : 9175525
۱۵:۳۴

۱۳۹۸/۰۶/۲۸

ایجاد مراکز تبدیلی و فرآوری محصولات از ملزومات بخش بسطام/شاهرود کارگاه راه و شهرسازی

استاندار سمنان با بیان اینکه ایجاد مراکز تبدیلی و فرآوری محصولات از ملزومات بخش بسطام است گفت: با توجه به فعالیت های خوبی که در حوزه راه و شهرسازی در شهرستان شاهرود شده این شهرستان ظرفیت تبدیل به کارگاه شدن را دارد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، علیرضا آشناگر در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر بسطام با بیان اینکه از توفیقی که دارم تا در این بخش و در کنار مردم نجیب و بزرگوار بسطام باشم خداوند منان را سپاسگزارم اظهار کرد: استان سمنان، استان پهناوری است و پراکندگی جمعیت فراوان دارد.
وی با بیان اینکه بصورت روزانه اخبار منتشر شده توسط خبرنگاران استان را رصد نموده و از نظرات این عزیزان بهره مند می‌شوم گفت: دولت تدبیر و امید از ابتدای فعالیت خود با فراز و نشیب‌های فراوانی همراه بوده و تلاش نموده تا با تلاش گسترده بر مشکلات موجود فائق آید.
استاندار سمنان خاطر نشان کرد: در دور اول دولت تدبیر و امید با توجه به موقعیت‌ها و فرصت‌های موجود تلاش شد تا بسیاری از مشکلات مرتفع گردد، اما دشمنان تحمل این موفقیت‌ها را نداشته و مجددا مشکلاتی را برای مردم فراهم آوردند.
وی تصریح کرد: یکی از منابع کشور از محل فروش نفت بوده است که شاهدیم دشمنان مشکلاتی را در این مسیر ایجاد نموده اند، اما بحمدلله با مقاومت مردم و رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب شاهدیم که آرام آرام از شوک ناشی از این موضوع در حال خروج می‌باشیم.
آشناگر ادامه داد: ایجاد یاس و ناامیدی، خدمت به مردم نیست و آب در آسیاب دشمن ریختن است و آینده نسل بعدی بدون شک وابسته به تصمیمات امروز ماست.
وی اضافه کرد: در شرایط سخت امروز باید همگی تلاش کنیم تا منابع جدید را در جهت توسعه استان تعریف نماییم و شهرستان شاهرود در حوزه راه و شهرسازی خوب عمل نموده و در حال تبدیل شدن به یک کارگاه است.
استاندار سمنان با بیان اینکه در هفته دولت بیشترین آمار برنامه‌های افتتاحی مربوط به شهرستان شاهرود است گفت: رونق بیشتر کشاورزی در بخش بسطام باید از گونه‌های مقاوم به سرما و یا تغییر الگوی کشت در بخش بسطام استفاده شود.
وی افزود: بخش بسطام با توجه به رایزنی‌ها و گفتگو‌های صورت گرفته با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می‌تواند بعنوان پایلوت کشت گونه‌های جدید باشد.
آشناگر تصریح کرد: ایجاد مراکز تبدیلی و فرآوری محصولات از ملزومات بخش بسطام است و استانداری سمنان در این خصوص از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه برای استفاده از تسهیلات تبصره ۱۸ سقفی وجود ندارد گفت: استان سمنان، یک استان در حاشیه کویر است فلذا اجازه تغییر کاربری باغات به هیچ وجه داده نخواهد شد.
آشناگر افزود: زندگی بدون درخت مشکل است و توقع می‌رود سازمان‌های مردم نهاد استان در این خصوص حساسیت‌های لازم را داشته باشند.
وی ادامه داد، هر جا در خصوص توسعه‌ی شهر نیاز به انجام اقدام و تغییر کاربری خاصی باشد با ارائه دلایل منطقی و قانع کننده مساعدت خواهد شد.
آشناگر اضافه کرد: وجود مقبره‌های بایزید بسطامی و ابوالحسن خرقانی در بسطام موجب تقریب مذاهب و جذب گردشگر در منطقه خواهد بود.
استاندار سمنان تصریح کرد: برای شهر بسطام، مجن و روستای قلعه نو باید طرح جامع گردشگری تهیه گردد و در این زمینه استانداری سمنان نیز مساعدت‌های لازم را ارائه خواهد نمود.
وی با اشاره به اینکه اعتباراتی جهت مصلای شهر بسطام اختصاص داده خواهد شد افزود:مشکلات اتمام طرح فاضلاب روستای ابر پیگیری خواهد شد.
وی ادامه داد: الزام ارائه کسر حقوق کارمندان در هنگام دریافت تسهیلات توسط افراد در بخش بسطام دلیلی ندارد و این موضوع پیگیری خواهد شد.
استاندار سمنان از شهرداری بسطام بمنظور اجرای طرح جدا سازی آب شرب از آب فضای سبز قدردانی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید