۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:00
کد خبر : 9175719
۰۰:۲۴

۱۳۹۸/۰۹/۱۱
یک استاد بسیجی در گفتگو با «بسیج»:

شهید یک فرد نیست بلکه یک فرهنگ است

یکی از اساتید بسیجی با اشاره به فرمایش امام راحل در خصوص شهید و شهادت که فرمودند؛ «ملتی که شهادت برای او سعادت است، پیروز است.»، گفت: شهید فرد نیست، فرهنگ است و به همین علت تلاش دشمن کمرنگ کردن فرهنگ شهادت است.

احمد ساعدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، افزود: طبق فرمایش رهبر فرزانه انقلاب «زنده نگاه داشتن نام شهدا کمتر از شهادت نیست» و جوانان ولایی و انقلابی که خون شهدا در رگ هایشان جاری است با الهام گرفتن از مکتب عاشورا با برگزاری یادواره ها و ...، راه شهدا را ادامه می‌دهند.

وی اضافه کرد: متاسفانه عده ای سکولار و لیبرال در بدنه دولت راه یافته و افکار خود را در جهت تغییر آرمان‌های انقلاب ارائه و ترویج می‌کنند و علت برخی حرکت ها در راستای حذف نام شهدا از کوچه ها و اماکن در همین راستاست.

ساعدی ادامه داد: اجرای طرح شهیدزدایی درشهرهای مختلف کشور هم نتیجه نفوذ است همچنانکه رهبر فرزانه انقلاب طی سال‌های اخیر در مورد طرح نفوذ در دستگاه‌های مختلف اداری دولتی و بخش خصوصی سخنان بسیار مهمی ایراد کرده و هشدار داده‌اند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید