۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
16:13
کد خبر : 9178822
۰۰:۳۱

۱۳۹۸/۰۷/۰۵
به مناسبت هفته دفاع مقدس،

اجرای برنامه «پرواز تا خدا» در گلزار شهدای باغزندان شاهرود+ تصاویر

برنامه "پرواز تا خدا" به مناسبت هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس به ویژه برادران شهید قنبریان همراه با غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا باغزندان شاهرود به همت حوزه بسیج جامعه زنان فاطمه الزهرا (س) برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، به مناسبت هفته دفاع مقدس، برنامه "پرواز تا خدا"، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس به ویژه برادران شهید قنبریان همراه با غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا محله باغزندان شاهرود به همت حوزه مقاومت حضرت فاطمه الزهرا (س)
با همکاری حوزه مقاومت علی ابن ابیطالب (ع) و پایگاه‌های مقاومت صاحبه و صاحب الزمان (عج) برگزار گردید.
در این برنامه قرائت قرآن توسط قاری خدابخشیان انجام و حاج رضا مستوفیان از یادگاران دوران دفاع مقدس و‌همرزم شهیدان قنبریان خاطراتی از دوران حماسه و خون را بیان و بر تداوم راه شهدا تاکید کرد و جانباز مدافع حرم محسن مریدیان به مدیحه سرایی در رثای شهدا پرداخت.
در این برنامه از مادر و خواهر شهیدان احمد، محمود و محمد قنبریان با اهدا هدیه تجلیل و غبار روبی و عطر افشانی با حضور سمبلیک (حامل قرآن، گل، اسفند و گلاب) نوجوانان پایگاه رضوان و پخش نماهنگ و مداحی با موضوع شهادت برگزار گردید.
در این مراسم فرمانده گروه پدافند هوایی ۱۰ محرم، مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه شاهرود، مسئول دارالقرآن بسیج، معاونت نیروی انسانی بسیج و معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه ناحیه شاهرود، فرماندهان حوزه‌های بسیج فاطمه الزهرا (س) و علی ابن ابیطالب (ع) و شهردار شاهرود و هیئت همراه و بسیجیان پایگاه‌های مقاومت تابعه برادران و خواهران و خانواده معظم شهدا و ایثارگران حضور داشتند.
در حاشیه این مراسم ایستگاه صلواتی و پذیرایی از حاضرین توسط خواهران بسیجی با شیرینی و شربت برگزار شد.
برای مشاهده تصاویر در سایز بزرگتر روی عکس‌ها کلیک کنید

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید