۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
14:50
کد خبر : 9178891
۱۰:۲۹

۱۳۹۸/۰۷/۰۵
توسط بسیج اصناف و بازاریان بندرلنگه انجام شد:

تقدیر از صنوف فروشنده کالای ایرانی

به همت بسیج اصناف و بازاریان بندرلنگه از صنوف فروشنده کالای ایرانی تقدیر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در بندرلنگه؛ سروان تاور جانشین ناحیه مقاومت و سروان جعفری مسئول بسیج اصناف شهرستان بندرلنگه با حضور در صنوفی که که فقط کالای ایرانی بفروش میرسانند با اهدای لوح تقدیر نمودند.

جعفری مسئول بسیج اصناف و بازاریان شهرستان بندرلنگه با اشاره به برنامه های بسیج اصناف برای تحقق شعار سال اظهار کرد: بسیج اصناف می تواند با الگو گیری از بیانات مقام معظم رهبری در بحث استفاده از ظرفیت های داخلی و پویایی اقتصادی و مقابله با ورود کالاهای غیر مجاز و قاچاق به داخل کشور کمک شایانی کند.
وی یادآور شد: همان گونه که اصناف در هشت سال دفاع مقدس با جان و مالشان انقلاب را یاری کردند، امروز نیز با پایبندی به نظام و انقلاب و در راستای فرامین مقام معظم رهبری در راه خود استوار هستند.

وی افزود: در حال حاضر دشمن وحدت ملی و یکپارچگی ملت ایران و همچنین ایمان و باورهای دینی مردم را هدف گرفته است و قصد تخریب روح امید و سازندگی مردم را دارد.

مسئول بسیج اصناف و بازاریان اعلام کرد: اصناف بدنه اصلی نظام توزیع کالا در کشور هستند و حراست از دستاوردهای انقلاب اسلامی از جمله مهم ترین وظایف بسیج اصناف است به همین منظور یکی از اقدامات اجرایی در سال ۹۸ حمایت از تولید و رونق تولید خواهد بود.

جعفری از شناسایی کسبه ای که تولیدات داخلی بفروش میرسانند خبر داد و افزود: یکی از طرح های در دست اجرا در سال جاری شناسایی کسبه ای است که تولید داخل را بفروش میرسانند و در عین حال کسبه ای که برای تقویت تولیدات داخلی نهایت تلاش خود را کرده اند بوده که با حضور در این صنوف به مناسبت هفته دفاع مقدس از آنها نیز تقدیر بعمل آمد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید