۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
18:19
کد خبر : 9179509
۱۴:۳۹

۱۳۹۸/۰۷/۰۶
به مناسبت هفته دفاع مقدس:

همایش میثاق با شهدا در اردکان برگزار شد

به مناسبت هفته دفاع مقدس و با حضور مسؤولین و کارکنان ادارات، همایش میثاق با شهدا در اردکان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از اردکان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید اسماعیل شاکر در همایش میثاق با شهدا ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس از رشادت و حماسه‌آفرینی‌های رزمندگان اسلام، شهدا و ایثارگران در دفاع از میهن تجلیل کرد.
وی با اشاره به روایتی از پیامبر اسلام گفت: هرکس وارد بهشت می‌شود دیگر نمی‌خواهد بیرون بیاید جز شهدا. شهید می‌خواهد از بهشت بیرون بیاید و اگر فرصت پیدا کند به خاطر اینکه عنایت، کرامت و تفضل ویژه خدا را به خودش دیده است ده بار دیگر هم درراه خدا کشته شود.
امام‌جمعه اردکان افزود: در روایت دیگری نیز آمده است که؛ ملائکه خداوند می‌توانند همه حسنات بنی‌آدم را بنویسند الا حسنات مجاهدین. ملائکه و فرشتگان از نوشتن ثواب و اجر مجاهدان درراه خدا عاجز هستند.
وی اظهار داشت: نباید غبطه و غصه هرکسی و یا هر چیزی را بخوریم بلکه همه ما باید غبطه کسانی را بخوریم که در این مسیر قرار گرفتند و شایسته غبطه خوردن هستند و شهدا مصداق بارز این افراد هستند.
حجت‌الاسلام شاکر گفت: ما امروز باید پیام شهدا را به نسل آینده و جوان جامعه برسانیم، زیرا طبق حدیث پیامبر اسلام کسی که یک پیام رزمنده‌ای را منتقل کند پاداش او مثل کسی است که برده‌ای را آزاد می‌کند و در جهاد این رزمنده نیز شریک است.
امام‌جمعه اردکان در پایان افزود: هفته دفاع مقدس یکی از فرصت‌هایی است که می‌شود این پیام‌رسانی را سرعت بخشید. اگر این پیام شهدا به نسل آینده رسیده شود کشور، عزت و امنیت ما بیمه می‌شود.
قرائت زیارت عاشورا و مداحی توسط برادر حمید ابراهیمیان و روایتگری توسط یکی از آزادگان سرافراز و نویسنده کتاب "جهنم تکریت" از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.
گفتنی است که همایش میثاق با شهدا به همت حوزه بسیج اداری، کارگری و اصناف شهرستان اردکان در جوار قبور مطهر شهدای گمنام ترک آباد برگزار شد.
انتهای پیام/د  

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید