به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان ، سردار غلامعلی ابوحمزه فرمانده سپاه استان کرمان در مراسم تجلیل از ایثارگران صدا و سیمای مرکز کرمان با تسلیت به مناسبت ایام محرم و صفر و گرامیداشت یاد و خاطره اباعبدالله الحسین (ع) و هفتاد و دو تن از یاران ایشان گفت: امیدوارم بهره کافی از حرکت اباعبدالله الحسین (ع) و نهضت ایشان ببریم.
وی ادامه داد: یاد و خاطره امام (ره) و ۶۵۰۰ شهید استان کرمان در ۸ سال دفاع مقدس گرامی می داریم و امیدواریم بتوانیم با استعانت از روح شهدا به وظیفه و تکلیف مان به درستی در شرایط کنونی عمل کنیم.
فرمانده سپاه استان کرمان بیان داشت: ایثارگران چون نگینی در انگشتر انقلاب می درخشند و امیدواریم ایثارگران تکلیف را به بهترین وجه انجام دهند.
ابوحمزه با بیان این که در دهه شصت و هشت سال دفاع مقدس کادر و نیروهای بسیار زیاد انقلابی داشتیم، افزود: انسانهایی متدین، ولایی، ایثارگر و شهادت طلب؛ حتی شاهد بودیم در برخی خانواده ها تا ۶ فرزند شهید تقدیم انقلاب شد و در سالهای بعد نیروهای پرورش یافته دهه شصت به یاری انقلاب آمدند.
وی تاکید کرد: این جای سوال دارد که چرا در دهه سوم و چهارم انقلاب با این همه فساد مواجه هستیم.
فرمانده سپاه استان کرمان اظهار داشت: این که در دهه شصت ودر ۸ سال دفاع مقدس از حداقل فناوری های روز دنیا بی بهره بودیم اما در اوج عزتمندی و اثرگذاری بودیم؛ برمیگردد به حدیث پیامبر اکرم (ص) که می فرماید عبادت ۱۰ جز دارد که ۹ جز آن روزی حلال است.
ابوحمزه با تاکید بر این که در دوران دفاع مقدس رزمنده ها مقید به لقمه حلال بودند و به هیچ عنوان به دنبال بهره گیری از بیت المال نبودند، توضیح داد: مصادیق زیادی از توجه رزمندگان به لقمه حلال و بیت المال را در خاطرات شهدا و آزادگان و رزمندگان می خوانیم.
وی عنوان داشت: امروز اگر شاهد هستیم که برادر معاون اول و برادر رییس جمهور و یا دختر وزیر دچار مشکل شده اند دلیلش بی توجه بودن به بیت المال است و ریشه این مشکلات و مفاسد اقتصادی در لقمه حرام و یا لقمه شبهه ناک از بیت المال است.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان افزود: اگر در هر لباس، مسئولیت و جایگاهی لقمه حرام استفاده شد، مفاسد فکری، اخلاقی، سیاسی، اقتصادی و … پشت آن خواهد آمد.
ابوحمزه با اشاره به این که باید خود را در پیشگاه خدا مسئول بدانیم نه در پیشگاه مسئول و معاون، تشریح کرد: در دهه شصت بسیاری از افراد مقید به لقمه حلال بودند از این رو هزاران شخصیت برجسته و ایثارگر پرورش یافت اما در دهه سوم و چهارم برخی دنبال لقمه حرام رفتند و در نهایت مفاسد اقتصادی شکل گرفت.
وی ابزار کرد: دومین درسی که از دفاع مقدس می گیریم ،مدیریت معاش در زندگی است؛ در آن دوران رزمندگان با حداقل هایی که داشتند زندگی را مدیریت درست می کردند ودریافتی ها نجومی نبود.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان اضافه کرد: تربیت رفتاری و علم گفتاری است؛ در دهه شصت و ۸ سال دفاع مقدس رزمندگان به شکل عملی رفتار می کردند از این رو خود و خانواده شان تربیت می یافتند.
ابوحمزه تاکید کرد: در ۸ سال دفاع مقدس رفتار مخلصانه و تکلیف گرایانه حرف اول را می زد، این که در حال حاضر خانواده ها دچار مشکل هستند تنها یک راه حل دارد و آن این است که باید پدر و مادرها رفتار و عمل خودشان در خانه و خانواده را بازبینی کنند.
وی بیان داشت: به دلیل رفتارهای نادرست در جامعه ی کنونی اگرچه چندین برابر دهه شصت امکانات داریم اما خروجی دهه شصت را نداریم.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان ادامه داد: شرط موفق شدن در زندگی این است که به دنبال روزی حلال باشیم و معاش زندگی را مدیریت کنیم واین موضوع محقق نمیشود مگر با تربیت درست و اصلاح رفتارها در خانواده ها.