۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:57
کد خبر : 9181869
۱۲:۳۰

۱۳۹۸/۰۷/۱۴

برگزاری تعزیه شهادت حضرت رقیه (س) در شهرستان دیلم

شب گذشته در شام شهادت حضرت رقیه (س) به همت هیئت تعزیه خوانی ثاراله مسجد امام حسین علیه السلام شهرستان دیلم، تعزیه خرابه شام و شهادت آن حضرت برگزار گردید.

به گزارش خبرگزاری بسیج از دیلم، سابقه فعالیت هیئت تعزیه خوانی ثاراله شهرستان دیلم حدود ۱۵ سال است که به  تعزیه گردانی برادر پاسدار حاج ابراهیم سعیدی و ایفای نقش توسط نوجوانان و جوانان بسیجی، همه ساله در سطح شهر دیلم و روستا‌های تابعه و شهر‌ها و استان‌های همجوار اقدام به اجرای تعزیه‌های مختلف می‌نمایند.
برگزاری تعزیه شهادت حضرت رقیه(س) توسط هیئت ثارالله مسجد امام حسین(ع) شهرستان دیلم
از جمله تعزیه‌هایی که توسط این هیئت نمایشی در طول سال اجراء میگردد میتوان به تعزیه (کیست مرا یاری کند- شهادت حضرت امام حسین (ع))، تعزیه شهادت حضرت عباس (ع)، شهادت حضرت علی اکبر، شهادت حضرت قاسم و تعزیه خرابه شام و شهادت حضرت رقیه (س) نام برد.
برادر سعیدی تعزیه گردان هیئت ثاراله در مصاحبه با خبرگزاری بسیج دیلم، تعزیه را جزء پیشینه فرهنگی و هنر‌های اصیل ایرانیان دانست که بیشتر در روایت حادثه کربلا و عاشورا استفاده می‌شود.
وی گفت: تعزیه از مهم‌ترین هنر‌های پایدار دینی به شمار می‌رود که با اعتقادات پرشور مردمی همراه است و آن را یکی از سبک‌های هنر نمایشی دانست و خاطرنشان کرد: شبیه خوانی به دلیل ارتباط نزدیک با مخاطب تاثیر بسیاری در انتقال ارزش‌ها و مفاهیم فرهنگ عاشورا دارد.
این فعال مذهبی ادامه داد: پرهیز از خرافه گویی، انتقال درست ارزش‌های دینی و تقویت باور‌های اسلامی در هنر تعزیه باید مورد توجه تمامی هنرمندان و تعزیه گردانان قرار گیرد و اگر غیر از این باشد این هنر نمایشی محتوای غنی و پویایی خود را از دست خواهد داد.
قابل ذکر است حاج ابراهیم سعیدی علاوه بر فعالیت در زمینه هنر‌های نمایشی مخصوصا تعزیه، از مرثیه سرایان، مداحان و مجریان توانمند و با سابقه درخشان در سطح شهرستان می‌باشد.
انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید