۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
09:10
کد خبر : 9182292
۰۹:۲۹

۱۳۹۸/۰۹/۰۹
جانشین رئیس سازمان اردویی بسیج در گفت و گو با «بسیج» عنوان کرد

رسالت بسیج، گسترش فرهنگ اسلامی و انقلابی در جامعه است

پوری گفت: یکی از رسالت های بسیج، ترویج دهندگی فرهنگ اسلامی و انقلابی در میان مردم و ایجاد سدی محکم در برابر ناتوی فرهنگی دشمنان انقلاب اسلامی است.

علی پوری جانشین رئیس سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج در گفت و گو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری بسیج با اشاره به استکبار جهانی در تلاش است تا باعث تضعیف بسیج و روحیان آن در کشورمان شود، اظهار داشت: وظیفه بسیج حراست و حفاظت از ارزش ها و مبانی انقلاب اسلامی در کشور است و یقینا تضعیف بسیج به منزله تضعیف انقلاب اسلامی خواهد بود و دشمن این رویای خام را با خود به گور خواهد برد.

وی ادامه داد: باید فرهنگ اسلامی و انقلابی را در میان مردم ترویج دهیم و بشناسانیم تا اثرگذاری فعالیت های فرهنگی بیگانگان بر جامعه کاهش پیدا کند و یکی از رسالت های بسیج، ترویج دهندگی فرهنگ اسلامی و انقلابی در میان مردم و ایجاد سدی محکم در برابر ناتوی فرهنگی دشمنان انقلاب اسلامی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید