به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران ،حمیدرضا لزگی امروز در گفتوگو یی با خبرنگاران در شهرستان ساری با اشاره به اهمیت حضور مومنین در مراسم اربعین اظهار کرد: امسال 343 پزشک، پرستار و کارشناس بهداشت برای خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی به کشور عراق اعزام شده اند.
وی با بیان اینکه اربعین، نمایش مومنین در اعتلای راه جهاد، مقاومت و مقابله با ظلم و استکبار است، افزود: همراه کاروان جامعه پزشکی مازندران بیش از ۱٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان دارو و تجهیزات پزشکی و 9 یونیت داندانپزشکی اعزام شده است.
مسؤول بسیج جامعه پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: اعضای بسیج جامعه پزشکی مازندران در تمام موکب های اعزامی استان در شهرهای مختلف از جمله مهران ، نجف ، کربلا مستقر شده اند و در راستای ارزش نهادن به زائرین به آنها خدمات رسانی می کنند.