
به گزارش سرویس راهیان نور خبرگزاری بسیج از آذربایجانشرقی، عباس پورحسن اظهار داشت: مراحل نهایی مسقفسازی فاز 2 گلزار شهدای وادی رحمت تبریز رو به اتمام است و موضوع ساماندهی با شرایطی که نظرات رهبر انقلاب تحقق یابد، آغاز خواهد شد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجانشرقی با تأکید بر اینکه درصدد هستیم تا ترکیب جمعیتی شهدا را مشخص کنیم بیانکرد: شهدای روحانی، دانشآموز، بسیجی، پاسدار و ارتشی و... دستهبندیشده و بر روی مزار هرکدام نوشته خواهد شد تا آحاد مردم و نسل جوان ما بدانند که دفاع مقدس ما دفاع مردمی بوده و از هر قشر و صنفی در جبهههای حق علیه باطل حضورداشتهاند.
پورحسن با بیان اینکه نشستهای تخصصی بسیاری با صاحبنظران و دلسوزان انقلاب و نظام برگزارشده است تا مناسبسازی گلزار مطهر شهدا بر اساس فرامین مقام عظمای ولایت باشد و وحدت و اتحاد ملی را حفظ کند افزود: تعبیه مکانی در اطراف مزارهای شهدا در فاز یک و دو گلزار شهدای وادی رحمت تبریز برای قرار دادن آثار بهجامانده از شهدا در دستور کار است و مطالب سنگنوشته در فاز ۲ مطابق وضع موجود در طرح جدید مدنظر قرار خواهد گرفت.
وی افزود: استفاده از مصالح با ترکیب رنگهای گرم و سرد در نما و کف و تعبیه محل پرچم در گلزار شهدا و نصب پرچم برای هر مزار از دیگر مواردی است که در ساماندهی به اجرا خواهد درآمد.
گفتنی است، این نشست روز پنجشنبه دوم آبان 1398، با حضور حجتالاسلاموالمسلمین عالی امامجمعه موقت تبریز، آزاده و جانباز جنگ تحمیلی؛ احد معمارکوچهباغی پدر مکرم شهید «محمدرضا معمارکوچهباغی» عضو هیئتامنای گلزار شهدای تبریز؛ بهزاد پروینقدس عکاس و جانباز جنگ تحمیلی؛ رحمان اصلیزاده معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد استان و شفیع محمدی رئیس بنیاد تبریز برگزار شد.