مجید بذرفروش در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی؛ اظهار کرد: از سال 87 که مقام معظم رهبری تاکید بر بحث روایتگری دوران دفاع مقدس را داشتند وارد این کار شدم و در طول سال و در مناسبت های مختلف به کار روایتگری مشغول بودم.
وی بیان کرد: معتقدم که روایتگری برای تاثیر خود باید استمرار داشته باشد و از طرفی نیازمند بستری مناسب است تا فرد آمادگی پذیرش را در این بستر داشته باشد.
این راوی روایت فتح رضوی افزود: روایتگری در بین زائران حریم رضوی قدرت پذیرش از سوی زائران را بالا می برد چرا که هر چه بستر معنوی تر باشد آمادگی پذیرش از سوی زائر بیشتر می شود همانطور که در دوران دفاع مقدس فرمانده دستور می داد چهار رزمنده پیش قراول میدان مین شوند ولی 100 نفر اعلام آمادگی می کردند.
وی گفت: روایتگری سیره و منش شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم این فضا را مهیا می کند که جوان نسل امروز راحت تر بتواند سیره ائمه اطهار (ع) را درک کند و الگوی خود قرار دهد چرا که وقتی می بیند جوان هم سن و سال خود مثل شهید حججی زندگی ائمه (ع) را الگوی خود قرار داد پس او نیز می تواند.
بذرفروش به نمونه عینی عنایت و کرامت حضرت رضا(ع) در دوران جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: در عملیاتی، دشمن به مقر ادوات ما حمله هوایی کرد. در این مقر شهید فرجوانی فریادی کشید و امام رضا(ع) را صدا کرد و گفت «بچه های مردم دارند کشته می شوند چرا صدای من را نمی شنوی» که من شاهد بودم پس از آن راکت های هواپیمای دشمن که به زمین می خورد عمل نمی کرد.
وی در پایان با اشاره به اینکه برای حل مشکلات خود باید به ائمه اطهار(ع) متوسل شویم، خواسته خود از امام رضا(ع) را مطرح کرد و گفت: از امام رئوف و مهربانی ها میخواهم برای عاقبت به خیری همه ما دعا کند.