۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:51
کد خبر : 9188694
۰۹:۵۴

۱۳۹۸/۰۸/۱۶
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان نظرآباد در گفتگو با «بسیج»؛

مردم شهرستان نظرآباد با راهپیمایی یوم الله 13 آبان، بصیرت خود را ثابت کردند

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان نظرآباد گفت:مردم شهرستان نظرآباد با حضور پرشور و گسترده خود در مراسم راهپیمایی یوم الله 13 آبان ، بار دیگر بصیرت خود را به همه ثابت کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، پاسدار محمد جان محمدلو فرمانده سپاه ناحیه نظرآباد در گفتگو با خبرگزاری بسیج از حضورحماسی مردم در راهپیمایی ۱۳آبان قدردانی کرد.

 مردم شهرستان نظرآباد با راهپیمایی یوم الله 13 آبان، بصیرت خود را ثابت کردند

وی در ادامه یادآورشد :مردم شهرستان نڟرآباد همچون سالهای گذشته ثابت کردند تا خون در رگهایشان وجود دارد پیرو خط امام و رهبری هستند و در این راه از جان و مال خود گذشته و درتمامی دورانهای سخت کشور چه در جنگ تحمیلی و چه فتنه های سالهای گذشته به خوبی نشان دادند که پشتیبان ولایت هستند و در این راه هیچ ترس و واهمه ای ندارند.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان نظرآباد در پایان ضمن اشاره به شیطنتهای آمریکای جنایتکار در منطقه تصریح کرد: دولت کودک کش آمریکا از زمان تشکیلش دائم در جنگ وخونریزی بوده و در این مدت تا توانسته در اداره کشورهای منطقه دخالت کرده و موجب اغتشاش وبه هم زدن اوضاع داخلی کشورها بوده و متابع نفتی کشورهای جنگ دیده را به تاراج برده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید