مدیر آموزش و پرورش آبدانان گفت: مدرسه ۲ کلاسه بدر روستای سرابنقل این شهرستان با حضور مسئولان محلی مورد بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری بسیج، "محمد پیری"،مدیر آموزش و پرورش آبدانان،در حاشیه آیین افتتاح این واحد آموزشی گفت: برای احداث این فضای آموزشی با زیربنای ۱۰۸ متر و در زمینی به مساحت یک هزار و ۱۰۰ متر مربع سه میلیارد ریال از محل اعتبارهای موسسه خیریه مدرسه ساز مهر گیتی هزینه شده است.
وی اظهار کرد: با بهره برداری از مدرسه بدر سرابنقل با ۲ کلاس درس و فضاهای اداری و آموزشی و سرویس های بهداشتی مشکل فضای مورد نیاز ۳۰ نفر دانش آموز در پایه های اول تا ششم ابتدایی برای مرتفع می شود.
به گفته مدیر آموزش و پرورش آبدانان در سال تحصیلی ۹۹ - ۹۸ تعداد ۹ هزار و ۵۰۰ نفر دانش آموز زیر نظر یک هزار و ۱۰۰ نفر معلم در ۱۱۵ فضای آموزشی مشغول تحصیل هستند.
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار