۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
14:00
کد خبر : 9194202
۱۴:۲۶

۱۳۹۸/۰۹/۰۵
فرماندار شهرستان دشتستان:

یادواره شهدا مقابله با جنگ نرم است

یادواره ۱۶۳ شهید دانش آموز و ۴۲ شهید فرهنگی شهرستان دشتستان، با حضور مسئولین و آحاد مردم و دانش آموزان، در دبیرستان دخترانه رضوان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از دشتستان، مراسم یاواره شهدا فرهنگی و دانش آموز، با حضور فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) شهرستان دشتستان، فرماندار، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان و مدیریت آموزش و پرورش شهر برازجان و دیگر مسئولین شهرستان و فرهنگیان و دانش آموزان، در دبیرستان دخترانه رضوان برازجان برگزار گردید.
فرماندار شهرستان دشتستان، با اشاره به هفته مبارک بسیج و گرامیداشت این هفته، گفت: از مهمترین ویژگی‌های شهدا، خدا محوری و عزت مندی آن‌ها بود.
نوروزی اظهار کرد: این یادواره‌ها با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، یادآوری جانفشانی رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برپا می‌شود.
وی با بیان اینکه در یادواره‌های شهدا جوانان و نوجوانان حضور خوبی دارند، گفت: مسئولین امر، این حضور را با برنامه‌های مختلف جذاب‌تر کنند تا افزایش چشمگیری داشته باشیم.
این مقام مسئول یادآور شد: هدف از برگزاری یادواره شهدا، انتقال فرهنگ شهید و شهادت به نسل جوان و نوجوان و ادامه راه شهیدان است.
فرماندار شهرستان دشتستان با اشاره به اینکه یادواره‌های شهدا، تجدید میثاق با شهدا است، تصریح کرد: یادواره شهدا، توجه جوان را به هویت خودش جلب میکند و ما را از خواب غفلت بیدار می‌کند.
وی خاطر نشان کرد: یادواره شهدا، مقابله با جنگ نرم است، در حقیقت تهاجم فرهنگی از تهاجم نظامی خطرناک‌تر است، در تهاجم فرهنگی، طمع به اخلاق و دین است، تهاجم فرهنگی کاملاً پنهان و بی سر و صدا است.
نوروزی با بیان اینکه دانش آموز موفق کسی است که از فرصت‌ها به خوبی استفاده کند، گفت: امروز نیاز است دانش آموزان خلاقیت، نوآوری و پژوهش را یاد بگیرند، چرا که جامعه به خلاقیت و نوآوری شما نیاز دارد.
در ابتدای مراسم، مسئول کانون بسیج فرهنگیان دشتستان، با اشاره به اینکه از ابتدای سال تحصیلی، تمامی کلاس‌های درس مدارس شهرستان به نام شهدا نام گذاری شده، گفت: در تلاش هستیم مراسم یادواره شهدا را تحت عنوان لاله‌های روشن در تمامی مدارس شهرستان در طول سال تحصیلی برگزار کنیم.
قرائت بخشی از زندگی نامه و وصیت نامه شهدای دانش آموز و فرهنگی، در طول سال تحصیلی در مراسم صبحگاه مدارس از دیگر برنامه‌هایی بود که یحیایی به آن اشاره کرد.
در پایان مراسم، از تابلو و تمثال مبارک شهیدان حسینی مقدم رونمایی شد و سالن اجتماعات دبیرستان دخترانه رضوان، به نام شهیدان والامقام حسینی مقدم مزین شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید