۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
10:06
کد خبر : 9194348
۱۰:۳۹

۱۳۹۸/۰۹/۰۶
امام جمعه آذرشهر:

بسیج زنده ترین و پویاترین نهاد مردمی در دنیاست

امام جمعه آذرشهر گفت: بسیج یادآور نام و خاطره بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ایران است و اگر بخواهیم بسیج را معنا کنیم بسیج تجلی گاه خصال عالی انسانی و زنده ترین و پویاترین نهاد مردمی در دنیاست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام امین رشتبری در تجمع عظیم بسیجیان به مناسبت چهلمین سالروز تشکیل بسیج مستضعفین، اظهار کرد: بسیج مصداق روشن آیه 54 سوره مائده است و مصداق مومنان در این آیه بسیجیان همیشه در صحنه و دلاوری است که در برابر کفار استقامت و مقاومت می کنند و این خصلت مقاومت بسیج را به نیروی بی نظیر در دنیا تبدیل کرده است.

وی به شعارها و ارزش های بسیج اشاره کرد و افزود: صدق و صفا، آزادگی، طهارت و پاکدامنی ، حضور در وسط میدان، مبارزه با فساد و جهاد با نفس، شجاعت و مجاهدت، استقلال خواهی، عدالت طلبی تماما ارزش هایی است که بسیجیان از مولای متقیان امام علی(ع) درس و الگو گرفته است.

حجت الاسلام رشتبری اضافه کرد: دشمنان به شدت از الگو شدن بسیج برای جهانیان در ترس و واهمه هستند و خدا را شکر که بسیج ادامه دهنده راه حق و در پی تحقق اهداف و آرمان ها و خواسته های امام و رهبری است.

وی افزود: بسیج ضمن این که الگویی است بی نظیر برای دنیا در پی صدور تفکر الهی خویش است و دشمنان چه در داخل و چه در خارج در صدد مقابله با این تفکر با بصیرت بسیج است که به حول وقوه الهی تجمع امروز نشان قدرت بیش از پیش بسیج و خاری در چشم دشمنان اسلام وانقلاب خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید