۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
18:36
کد خبر : 9195367
۰۹:۵۹

۱۳۹۸/۰۹/۰۹
به همت کارگروه اقتصاد و اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه قزوین:

دوره آموزشی پرورش بوقلمون آغاز شد

اولین جلسه دوره آموزشی پرورش بوقلمون به همت کارگروه اقتصاد و اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی قزوین در سالن جلسات قرارگاه آغاز گردید.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، اولین جلسه دوره آموزشی پرورش بوقلمون به همت کارگروه اقتصاد و اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی قزوین در سالن جلسات قرارگاه آغاز گردید.

مازیار سلخوری مدیر کارگروه اقتصاد و اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین در این خصوص گفت: افراد شرکت کننده در این دوره از اهالی روستاهای دهستان های زوارک الموت شرقی ، دستجرد الموت غربی و چوقور طارم سفلی می باشند که اولین جلسه آن امروز برگزار شد.

وی ادامه داد: این دوره در غالب ۶ جلسه ۲ ساعته که مجموعا ۱۲ ساعت آموزش تئوری شامل روش های نگهداری بوقلمون یک ماهه، نحوه پرورش و تغذیه می باشد.

سلخوری تبیین کرد: پس از پایان دوره آموزشی ، برای شرکت کنندگان ، چندین بازدید میدانی از کارآفرینان این حوزه در نظر گرفتیم که از نزدیک با پروسه اشتغال زایی این رسته شغلی آشنایی بیشتری پیدا کنند.

گفتنی است با پیگیری کارگروه اقتصاد و اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین و راه اندازی این رسته شغلی ، زمینه ایجاد اشتغال پایدار برای ۳۰ جوان روستایی در مرحله اول فراهم خواهد شد.

 

1010/ت20/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید