۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
22:17
کد خبر : 9196642
۰۹:۰۴

۱۳۹۸/۰۹/۰۹

پنج واحد مسکونی تحویل مددجویان دیر شد

به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و با حضور مسئولان و مردم پنج واحد مسکونی با اعتبار ۲۵۰ میلیون تومان با همکاری سپاه و کمیته امداد تحویل مددجویان دیر شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از دیر، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه سید الشهدا شهرستان دیر روز پنجشنبه در این آئین در روستای الی شمالی شهرستان دیرگفت: یکی از اولویت سپاه تامین مسکن مددجویان است که تاکنون موفق بوده است.

حجت الاسلام محمد بحرانی افزود: سپاه بعد از ۸ سال دفاع مقدس امروز با تمام قوا در سازندگی ایران اسلامی برای پیشرفت جامعه شرکت فعال دارد.

جانشین فرمانده سپاه سید الشهدا شهرستان دیر گفت: امسال ۳۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد امام خمینی احداث و در ابتدای سال پنج واحد مسکونی نیز تحویل مددجویان داده شد و ۲۰ واحد مسکونی دیگر در دست ساخت است که تا پایان این ماه(آذر) به مددجویان واگذار میشود.

وی ضمن قدردانی از همکاری دهیاری ها، اعضای شورای اسلامی گفت: این واحدها هرکدام با زیربنای ۵۰ مترمربع و با اعتبار ۵۰ میلیون تومان احداث شده و از اداره برق و آب تقاضای همکاری داریم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید