۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
21:26
۱۱:۱۴

۱۳۹۸/۰۹/۲۵
فرمانده سپاه لرستان:

ابتکار تشکیل کارگروه‌های مساله محور بسیج اساتید قابل تحسین است

سردار کشکولی، ابتکار تشکیل کارگروه‌های مساله محور بسیج اساتید و برای برپایی اردوهای علمی - جهادی را قابل تحسین دانست.

به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، فرمانده سپاه پاسداران استان لرستاناردوهای علمی - جهادی سازمان بسیج اساتید لرستان را در حوزه‌های متنوع پزشکی، حقوقی، عمران و شهرسازی، تربیت بدنی، مدیریت، اقتصاد و کارآفرینی، مشاوره و روانشناسی ابتکاری قابل تحسین دانست.

ابتکار تشکیل کارگروه‌های مساله محور بسیج اساتید قابل تحسین است


سردار کشکولی در مراسم افتتاحیه این اردوهای علمی - جهادی کارگروه‌های مساله محور که ۱۹ آذر ۹۸ در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) فلک الدین خرم آباد برگزار شد، بر لزوم توجه به مناطق حاشیه نشین و ارتقا کیفیت زندگی در تمام سطوح مادی و معنوی تاکید کرد.


کشکولی در ادامه مطالبه‌گری اساتید دانشگاه را از دیگر رسالت‌های این قشر مرجع جامعه برشمرد و بر لزوم تعامل مدیران اجرایی استان با دانشگاهیان در جهت رفع چالش‌های موجود تاکید کرد.

در این مراسم دکتر علی نظری، مسوول سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌های لرستان، و سرهنگ بازگیر، فرمانده سپاه ناحیه‌ی خرم آباد نیز گزارشی از اقدامات در حال انجام در این زمینه ارائه کردند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید