۱۲ / مرداد / ۱۴۰۵ - 03 August 2026
18:22
کد خبر : 9199471
۱۳:۳۰

۱۳۹۸/۰۹/۲۵

کاهش جمعیت کیفری با جدیت پیگیری می شود

مدیرکل زندان های لرستان گفت: کاهش جمعیت کیفری با جدیت پیگیری می شود چراکه یکی از اولویت های اصلی سازمان زندان ها است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان،  عبدالمجید کشوری امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل زندان های لرستان با اشاره به اینکه  در اولویت برنامه های ما، اخلاق مداری است که یکی از صفات مدیران انقلابی و جهادی است تصریح کرد: تغییر نگاه و نگرش به جامعه هدف باید در دستور کار قرار بگیرد، اگر نگاه درستی به جامعه هدف داشته باشیم می توانیم کار اصلاح و تربیت را پیش ببریم.

مدیرکل زندان های لرستان گفت: زندان باید امنیت داشته باشد و زندانیان با امنیت مدت کیفر خود را به پایان برساند.

کشوری با اشاره به اینکه توسعه نظارت الکترونیکی یکی از انتظارات به حق است، اظهار داشت: کاهش جمعیت کیفری با جدیت پیگیری می شود چراکه یکی از اولویت های اصلی سازمان زندان ها است.

وی با بیان اینکه با تعامل با قضات در حوزه های قضایی مختلف مسائل را با هم فکری حل خواهیم کرد، تصریح کرد: حمایت از خانواده زندانیان به حق یک مسئله جدی است و تلاش می کنیم با به کارگیری توان خیران این موضوع را گسترش دهیم.

انتهای یپام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید