۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
04:03
کد خبر : 9200352
۱۲:۲۳

۱۳۹۸/۰۹/۲۹
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین خبر داد:

واگذاری ارتقا تصفیه خانه و تکمیل شبکه فاضلاب قزوین به بخش خصوصی

بیرنوندی گفت: شرکت آب وفاضلاب با مشارکت علی الحساب ۲۰ میلیارد تومانی، ارتقا تصفیه خانه و تکمیل شبکه فاضلاب قزوین را به سرمایه گذار بخش خصوصی واگذار می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، داراب بیرنوندی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین بیان کرد: درصورت همکاری بخش خصوصی شرکت آب وفاضلاب بامشارکت علی الحساب ۲۰ میلیارد تومانی، ارتقا تصفیه خانه و تکمیل شبکه فاضلاب قزوین را به سرمایه گذار بخش خصوصی واگذار می کند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین با اشاره به این امر عنوان کرد: این شرکت به عنوان سرمایه پذیر در نظر دارد در راستای سیاست های تشویقی برای مشارکت سرمایه گذار بخش خصوصی، تأمین مالی، اجرا و بهره برداری از تأسیسات فاضلاب شهر قزوین شامل ارتقاء مدول اول تصفیه خانه و تکمیل شبکه جمع آوری فاضلاب شهر قزوین را به روش بیع متقابل بر اساس ماده 37 قانون برنامه ششم توسعه، ماده 2 قانون تشکیل شرکت های آب و فاضلاب مصوب 1369 و تیصره 19 قانون بودجه سال 98 به سرمايه‌گذار واجد شرایط واگذار نماید.

بیرنوندی در ادامه افزود: سهم مشارکت این شرکت نیز از محل اعتبارات تبصره 19 قانون بودجه سال 98، دویست میلیارد ریال در سال ۹۸خواهد بود.

وی تصریح کرد: متقاضیان سرمایه گذاری و واجد شرایط می‌توانند با ارائه نامه اعلام آمادگی مشتمل بر ارائه سوابق مدیریتی قابل قبول، منابع مالی در اختیار و برنامه استفاده از پساب، پیشنهاد خود را به دفتر تجهیز منابع مالی و توسعه مشارکت این شرکت با شماره تلفن ۰۲۸۳۳۳۷۸۱۲۹، تماس بگیرند.

1010/ت30/ب


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید