۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:19
کد خبر : 9201442
۲۳:۰۳

۱۳۹۸/۱۰/۰۳
معاون سیاسی سپاه پاسداران

موج سواری بر مطالبات مردم از راهبرد‌های شوم دشمن است

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: برجسته سازی مطالبات مردم و سپس ایجاد آشوب و موج سواری بر آن یکی از راهبرد‌های دشمن است که بحمدالله در ایران توسط مردم خنثی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، سردار یدالله جوانی در جمع فرماندهان و کارمندان سپاه امام علی ابن ابی طالب (ع) که در حسینه ثار الله برگزار شد، اظهار داشت: بصیرت یکی از شاخص‌های مهمی است که بایستی مردم هر جامعه داشته باشند و در برابر تهدیدات و فتنه‌ها خود را مصون کنند.

وی با اشاره به ولایتمداری در داستان حضرت موسی (ع) و خضر نبی (ع) و اینکه حضرت موسی (ع) فراتر از زمان و مکان خود مسائل را می‌دید، افزود: بصیرت هم افق شدن با، ولی است و بایستی ببینیم که او چگونه دشمن را می‌بیند و تحلیل می‌کند تا از او تبعیت کنیم.

معاون سیاسی سپاه گفت: حرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در طول چهل سال انقلاب مرهون تبعیت مردم از ولایت، ولی امر مسلمین است.

سردار جوانی با بیان اینکه در موقعیت کنونی همه قدرت‌ها در مصاف جبهه حق در تولید و توسعه حوزه مقاومت است، خاطرنشان کرد: در دیدار مقام معظم رهبری با پاسداران تاکید ایشان بر توسعه جغرافیایی و عبور از مرز‌ها بود.

معاون سیاسی سپاه اظهار داشت: در حوادث اخیر که مشابه آن در عراق و لبنان نیز در حال شکل گیری است، برجسته سازی مطالبات مردم و سپس ایجاد آشوب و موج سواری بر آن یکی از راهبرد‌های دشمن است که بحمدالله در ایران توسط مردم خنثی و مردم صف خود را از آشوب گران جدا ساختند.

وی با بیان اینکه غرب گرایان بعد از انقلاب مشروطه تا کنون مشکلات عدیدی را به وجود آورده اند، افزود: تحریم‌ها و هجمه جنگ نرم که دشمن از آن به اشکال مختلف استفاده می‌کند، برخی از همین غرب گرا‌ها با صدور بیانیه خواستار ایجاد روابط با اروپایی‌ها هستند.

سردار جوانی انتخابات پیش رو را فوق العاده مهم خواند و گفت: دشمن در صدد آن است که انتخابات را امنیتی کند یا اینکه مردم را نسبت به رای دادن دلسرد کند.

وی افزود: انتخابات مظهر آزادی سیاسی در نظام جمهوری اسلامی ایران است و پیامد رای دادن مردم به افراد صالح مستقیم در سیستم حاکمیت و معیشت آنان تاثیر می‌گذارد، ولی پس از انتخابات ریاست جمهوری در سال ۹۲ این گفتمان که شرایط معیشتی و تحریم ها، گره خورده با تحسین روابط با غرب است از مباحث جدیدی بود که در ایران به وجود آمد.

معاون سیاسی سپاه پاسداران ادامه داد: بایستی مفهومی را در مردم ایجاد کنیم که کلید حل مشکلات در دست آن‌ها است و وظیفه پاسداران انقلاب و بسیجیان این است که روشنگری کنند و مردم را نسبت به جریان‌های سیاسی آگاه نمایند، ولی نباید از ممنوعیت‌ها تخطی کنیم، زیرا سپاه سیاسی است، ولی سیاست زده نیست.

سردار جوانی خاطرنشان کرد: هویت غرب در استیلا و سلطه گری است و هویت مردم ایران در دین خواهی و آزادی و توجه به کرامت انسانی است.

وی با اشاره به اهمیت شکل گیری مجلس شورای اسلامی در اسفند ۹۸ افزود: دشمن خواستار آن است که جریان غرب گرا در مجلس شکست نخورد و در مقابل جریان انقلابی و ارزشی نیز به مجلس راه پیدا نکند و در آخر مردم را دوقطبی و دلسرد کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید