۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
19:40
کد خبر : 9202567
۰۹:۴۳

۱۳۹۸/۱۰/۰۸
مسئول خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور:

نفوذ دشمن یکی از تهدیدهای بزرگ است

مسئول خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: جنگ امروز دشمن با ایران جنگ تمدن غربی است دشمنان با اسلامی بودن انقلاب ما مشکل دارند و انرژی هسته‌ای بهانه‌ای بیش نیست.

حجت الاسلام احمد شرفخانی، مسئول امور خیریه سازمان اوقاف کشور در مراسم گرامیداشت نهم دی ماه در مسجد طالقانی زاهدان در جمع نمازگزاران و بسیجیان با اشاره به این مطلب که حق مطالب باید بر اساس یکتا پرستی باشد، گفت: ریشه تمام ابعاد، رفتار و حرکت و منش زندگی انسان‌ها به یکتا پرستی و کفر بر می‌گردد.

وی با اشاره به این مطلب که شاخصه اسلام ناب محمدی یکتاپرستی است؛ افزود: جنگ امروز دشمن با ایران جنگ تمدن غربی است دشمنان با اسلامی بودن انقلاب ما مشکل دارند و انرژی هسته‌ای بهانه‌ای بیش نیست.

رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف، نفوذ سیاسی را خطرناک دانست و یادآور شد: برخی برجام را به آب و غذا و اخیراً به نفس کشیدن ربط داده اند.

حجت الاسلام شرفخانی با اشاره به اینکه امروز نفوذ دشمن یکی از تهدیدهای بزرگ است، که نفوذ اقتصادی کم اهمیت ترین است بیان کرد: برخی از مسئولان به دنبال حجاب اختیاری هستند، که در فرآیند تصمیم گیری و تصمیم سازی افراد د و تابعیتی‌ها قرار دارند.

وی با اعلام اینکه فتنه واقعی اسفندماه اتفاق می‌افتد، افزود: بخش عظیمی از فشار اقتصادی داخلی است و هیچ ربطی به تحریم‌های دشمنان ندارد.

رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف ادامه داد: ملت ایران تحت فشار‌های اقتصادی، روانی از طریق فضای مجازی و عملی یا همان اغتشاشات هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید