۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:49
کد خبر : 9202926
۲۲:۲۳

۱۳۹۸/۱۰/۰۸
امام جمعه فشافویه:

افرادی که شعار عدالت سر می دهند هنگام منافع خودشان عقب می نشینند

خبرگزاری بسیج: امروز خیلی ها دم از عدالت می زنند اما تا به منافع خود می رسند عقب نشینی می کنند.

امام جمعه فشافویه با اشاره به اینکه نهم دیماه روز بزرگی در تاریخ کشور و به عنوان روز بصیرت نام گذاری شده است، گفت: بصیرت امروز چراغ راهی برای انقلابیون است و کسی که اهل بصیرت باشد می تواند سره را از ناسره تشخیص دهد.

به گزارش روابط عمومی ستاد نماز جمعه فشافویه حجت الاسلام شیخ میثم درگاهی، امام جمعه فشافویه  تصریح کرد: در جریانات اخیر مردم به واسطه بصیرت و آگاهی در کنار ولی امر خود ایستادند و در مقابل دشمن ایستادگی کردند.

 

حجت الاسلام درگاهی در چگونگی کسب بصیرت اظهار داشت: باید برای کسب بصیرت به خود شناسی، دشمن شناسی، راه شناسی و حق شناسی روی آورد.

ما اگر بدانیم که از کجا آمده ایم هدف از زندگی چیست، قرار است به کجا رویم و دشمن کیست با بصیرت پیش خواهیم رفت.

وی با بیان اینکه دشمن نمی خواهد ما رشد کنیم ادامه داد: دشمن و استکبار هرگز از پیشرفت ما  خوشحال نشده و کسانی هستند که اگر به ما نعمتی برسد ناراحت می شوند و اگر دشمن را به خوبی بشناسیم به او اعتماد نخواهیم کرد.

امام جمعه فشافویه بیان کرد: عده ای معتقدند که اگر تعامل کنیم مشکلات حل می شود اما باید این را به این ساده لوحان گفت: اگر یک گام عقب رویم دشمن صد گام جلوتر خواهد آمد، لذا در صورتی که حق  و راه را بشناسیم هرگز راه صحیح را گم نخواهیم کرد و از تحریم ها ترسی نداریم.

وی ادامه داد: عمل به دین راه دیگر کسب بصیرت است و باید در راه اسلام اهل استقامت بود.

 امروز خیلی ها دم از عدالت می زنند اما تا به منافع خود می رسند عقب نشینی می کنند. حجت الاسلام والمسلمین درگاهی افزود: بصیرت و استقامت عوامل پیروزی بر دشمنان اسلام است، باید در راه اسلام اهل استقامت بود، امروز خیلی ها دم از عدالت می زنند اما تا به منافع خود می رسند عقب نشینی می کنند.

درگاهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل نهضت سواد آموزی به دستور امام راحل(ره) گفت: امام خمینی(ره) می دانست که اگر بخواهیم صعودی در پیش داشته باشیم باید آگاه و عالم باشیم، زیرا که دشمن و استکبار همیشه از فقر علمی و فرهنگی مردم استفاده میکند تا بر آنها غلبه کند.

علم و علم آموزی در اسلام بسیار مورد تاکید است و مسلمان نباید جاهل و نا آگاه باشد، راه رسیدن به آگاهی نیز علم است.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید