به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهار محال و بختیاری، فیروز شاهرخ ظهر اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون 215 نفر تقاضای کارت ملی هوشمند را داده اند که 199 فقره کارت ملی به متقاضیان پرداخت شده است و 100 فقره کارت ملی آماده تحویل هستند و در این راستا 1400 جلد شناسنامه مکانیزه نیز صادر شده است.
وی بیان داشت: از ابتدای امسال تاکنون نیز 139 مورد ازدواج و 31 مورد طلاق در شهرستان سامان به ثبت رسیده است.
رئیس ثبت و احوال شهرستان سامان یادآور شد: بیشترین نام هایی که برای پسران در اداره ثبت و احوال این شهرستان به ثبت رسیده است، نام های امیرعلی، محمدطاها و آراد بوده است و برای دختران نیز نام های فاطمه، نازنین زهرا و آوا ثبت شده است.
شاهرخ به پیشرفت 40 درصدی ساختمان در حال احداث ثبت و احوال شهرستان سامان اشاره کرد و افزود: کلنگ زنی این ساختمان از سال 1396 به زمین زده شد و شروع پروژه آن در سال جاری در حال انجام است.
انتهای پیام/