۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:38
کد خبر : 9203536
۰۹:۰۵

۱۳۹۸/۱۰/۱۰
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان بوشهر:

نهم دی 88 حماسه ماندگار تاریخ انقلاب اسلامی است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام صادق علیه السلام استان بوشهر در جمع کارکنان این سپاه گفت: نهم دی 88 حماسه ماندگار تاریخ انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، حجت الاسلام حسین دشتی اظهار کرد: مردم ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون هرجا ضرورت داشته است همیشه در میدان حضور پیدا کرده و با بصیرت خود از انقلاب اسلامی دفاع کرده ­اند.

وی تأکید کرد: بصیرت مردم در نهم دی سال 88 همراه با دشمن ­شناسی مطرح می ­شود و امروز نیز بصیرت اقتضاء می کند که ترفندهایی را که دشمنان انقلاب اسلامی نقشه راه خود برای ضربه به این انقلاب قرار داده ­اند از بین ببریم.

این مقام مسئول افزود: امروز در هر کجا که بتوانیم مردم را نسبت به نظام راضی بکنیم نقشه ­های دشمنان را از بین برده­ ایم و قطعاً کسانی که با اقدامات و سخنان خود مردم را ناراضی می ­کنند در نقشه دشمن بازی می ­کنند.

این استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: بصیرت اقتضا می­ کند که چه در سکوت­ ها و چه در فریادها از رهبر معظم انقلاب اسلامی تبعیت کنیم.

عضو هیئت نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان بوشهر در ادامه با اشاره به برگزاری این انتخابات گفت: انتخابات پدیده ­ای سیاسی است که لازم است همه در آن حضور فعال داشته باشیم و در واقع این حضور مردم است که باعث از بین رفتن فتنه ­ها می ­شود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید