۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:52
کد خبر : 9204099
۱۷:۵۲

۱۳۹۸/۱۰/۱۱
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری:

رهبری در خاموشی فتنه‌های مختلف نقش بی‌بدیلی دارند

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: بدون شک مقام معظم رهبری در خاموشی فتنه‌های مختلف نقش بی‌بدیلی دارند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از چایپاره، حجت الاسلام عسگر دیرباز در همایشی که با حضور بسیجیان ترتیب یافت، اظهار کرد:

حماسه 9 دی تجلّی دیانت و بصیرت دینی مردم بود، همچنین باید به یاد داشته باشیم که رهبر معظم انقلاب در خاموش کردن فتنه‌های مختلف نقش بی‌بدیلی داشته‌اند.

وی با معرفی  روز 9 دی سال 88 به عنوان یوم الله انقلاب اسلامی آن را برخاسته از شور حسینی مردم ولایتمدار ایران اسلامی دانست و تجلی دیانت و بصیرت دینی مردم عنوان کرد.

این مسوول ضمن اشاره به حماسه تاریخی 9 دی و علت وقوع آن به جریانات سال 1388 پرداخت و فتنه به وجود آمده در آن سال را حاصل برنامه ریزی و نقشه های دشمنان قسم خوره اسلام و انقلاب، ساده لوحی و بی‌بصیرتی برخی از نامزدهای ریاست جمهوری سال 88 که خود را خواص جامعه می دانستند، عنوان کرد.

دیرباز انتخابات پیش رو را برای کشور حیاتی دانست و تنها راه مقابله با استکبار و هجمه های تبلیغاتی نظام سلطه و صهیونیسم جهانی علیه نظام اسلامی را حضور حداکثری مردم و انتخاب فرد اصلح برای قانونگذاری عنوان کرد.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید