۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:09
کد خبر : 9204454
۰۸:۲۸

۱۳۹۸/۱۰/۱۴

برگزاری کارگاه مهارت‌های زندگی در یگان حفاظت از شخصیت‌های سپاه قم

کارگاه مهارت‌های زندگی به منظور ارتقاء سطح بینش زندگی خانواده‌های کارکنان یگان حفاظت شخصیت‌ها با حضور یکی از کارشناسان مرکز مشاوره به رنگ خدا برگزار شد.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، کارگاه مهارت‌های زندگی به منظور ارتقاء سطح بینش زندگی خانواده‌های کارکنان یگان حفاظت شخصیت‌ها با حضور حجت الاسلام عشقی از کارشناسان مرکز مشاوره به رنگ خدا برگزار شد.

در این کارگاه حجت الاسلام عشقی ضمن اشاره به شیوه‌های تربیت فرزند در اسلام اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های امروز جهانی بحث خانواده است و یکی از دغدغه‌های پدر و مادر تربیت فرزند است و لذا ما باید مهارت‌های تربیت فرزند را بیش از پیش بیاموزیم.
 
وی افزود: ادبیات و زبان امروزی بچه‌ها با ادبیات وزبان ما متفاوت است ما باید سعی در آموزش زبان آن‌ها داشته باشیم. پدر و مادر‌ها باید مراقب فضای آلوده اجتماعی بچه‌ها باشند و راه‌های جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی را فراهم نمایند.
 
عشقی همچنین اشاره به دنیای واقعی بچه‌ها بیان داشت: پدر و مادر باید لنگر زندگی بچه‌ها باشند، زیرا بچه‌ها در این راستا از والدین خود طلب کمک می‌نمایند و همه ما باید حضور روانی خود را در خانه افزایش دهیم.
 
وی تاکید کرد: وقت گذاشتن برای بچه‌ها در دوران ابتدایی زندگی سرمایه گذاری برای آینده آن‌ها می‌باشد و غفلت از بچه‌ها در خانه منجر به افسردگی و گوشه گیری و خجالتی بودن آن‌ها در بیرون میگردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید